MiRi Napisano 29 Październik 2012 Share Napisano 29 Październik 2012 (edytowane) Witam! Po dłuższym czasie znalazło się kilka prac, z których chciałem złożyć portfolio, wyszedł mi z tego ten oto filmik: Soft: 3dsMax FumeFx RayFire After Effects do compositingu Z chęcią przeczytam wasze komentarze i uwagi Edytowane 29 Październik 2012 przez MiRi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 29 Październik 2012 Share Napisano 29 Październik 2012 Witam! Fajne efekty, początek dynamiczny, ale jak dla mnie czcionka jaka użyłeś i tło na niej (chodzi o Twoje dane osobowe +mail) to porażka.... Times New Roman to nie coś kreatywnego:) a właśnie kreatywnością rozumiem chciałbyś się pochwaliś, radziłbym zrobić to na kolorowych ruszającym się tle (rozmytym) i do tego z lekkim obrotem na biało w 3d Twoje dane. Jak dla mnie ten efekt łatwo poprawić a nie będzie po pierwszych 5 sekudnach takiego negatywnego "Eeechhhh..." Przynajmniej ja tak miałem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 29 Październik 2012 Share Napisano 29 Październik 2012 Jak długo liczyły się te sceny z ogniem i dymem przy końcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiRi Napisano 29 Październik 2012 Autor Share Napisano 29 Październik 2012 Kakaku, już niestety nie będę zmieniał napisów, aczkolwiek masz rację co do tego początkowego "ehhh" :) Berger, te końcowe symulacje były testem 2 rozdzielczości. Pierwsza jest Low Quailty, liczyła się około godziny, druga ponad 2, niestety dokładnie nie pamiętam gdyż były one robiono jeszcze przed wakacjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 29 Październik 2012 Share Napisano 29 Październik 2012 Wywal wszystko od momentu pojawiania się "Hej Mielec" - czyli po 44 sekundzie. Odstaje efektem od reszty i zabija to bardzo pozytywny efekt wywołany na początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 29 Październik 2012 Share Napisano 29 Październik 2012 Dobry reel, ale faktycznie nierówny i ... typografia na początku razi, mocno. Nie pasuje do całości zupełnie. Wiem, że to niby detal, ale może właśnie przyszły pracodawca tez na to popatrzy. Odstaje moim zdaniem od całości faktycznie ta scena z samochodem i wybuchem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 29 Październik 2012 Share Napisano 29 Październik 2012 reel nudny, bez polotu, jakosc scen srednia, jednak fume jest kozacki, bardzo mi sie efekty ognia podobaly, plus za zapal i checi :)))), tak trzymac!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiRi Napisano 5 Listopad 2012 Autor Share Napisano 5 Listopad 2012 Dzięki za rady, jak wrócę z przerwy to przemontuje i zmienię czcionkę na początku, myślę jeszcze czy nie zmonotować inaczej intra Hey mielec, gdyż jest trochę za długie, a z chęcią bym je pokazał w portfolio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi