ptaszek Napisano 31 Październik 2012 Share Napisano 31 Październik 2012 (edytowane) hejka :) Wrzucam na szybko bo lece zaraz do pracy.. Praca zrobiona na konkurs francuskiego forum 3dvf.com "Concours 3DVF 2012 - Les univers de Philip K.Dick" U mnie chcialem pokazac scene z ksiazki"THE THREE STIGMATA OF PALMER ELDRITCH". Jak ktos czytal to lepiej zrozumie obrazek, a jak nie to zachecam :) Mam nadzieje ze sie spodoba. Ja jestem z nigo dosc dumny, bo vraya mecze od niedawna, a z glowami mam niewielkie doswiadczenie jakby nie bylo. Hej! i maly gifik ;) Edytowane 31 Październik 2012 przez ptaszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 31 Październik 2012 Share Napisano 31 Październik 2012 Very ladnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 31 Październik 2012 Autor Share Napisano 31 Październik 2012 Hejka :) dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 2 Listopad 2012 Share Napisano 2 Listopad 2012 pięknie, brakuje mi jednak coś w prawym górnym rogu, dla jakiegoś wyważenia kompozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 2 Listopad 2012 Autor Share Napisano 2 Listopad 2012 Dzieki Igi, noo wlasnie chcialem jakos wypelnic, ale balem sie tez ze wyjdzie wypelnienie "na sile" :) moglem co prawda pociagnac odbicie w szybie wyzej i dac jakiegos glowa od twarzy lekkiego.. no ale nic.. zamkniete i nie wracam do tego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 6 Listopad 2012 Share Napisano 6 Listopad 2012 Bardzo mi się podobają kolory, ale np. poprawiłbym materiał skóry bo wydaje się być taki "kamienny". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 7 Listopad 2012 Autor Share Napisano 7 Listopad 2012 Dzieki :) w sumie to racja.. skora dla mnie to czarna magia :) albo mi wyjdzie gumowo, albo woskowo, albo tak jak tu .. w druga strone :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 9 Listopad 2012 Share Napisano 9 Listopad 2012 Masz lepsze prace w dorobku :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 9 Listopad 2012 Autor Share Napisano 9 Listopad 2012 Hehe Czak :) w sumie to chyba odbiore to jako komplement :P :) przy okazji poprosze o jakas krytyke na przyszlosc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 9 Listopad 2012 Share Napisano 9 Listopad 2012 Fajna grafika, wyglada jak ilustracja ksiazki science fiction, od strony 3d podoba mi sie bo jest utrzymana w stylu retro(ze nie jest do konca realistyczna) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skocu Napisano 12 Listopad 2012 Share Napisano 12 Listopad 2012 Fajna grafika, wyglada jak ilustracja ksiazki science fiction, od strony 3d podoba mi sie bo jest utrzymana w stylu retro(ze nie jest do konca realistyczna) Pozdrawiam Zgadzam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 13 Listopad 2012 Share Napisano 13 Listopad 2012 na głównej stronie, w rekomendacjach pisze że autorem pracy jest KMiklas, coś jest nie tak ? salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 13 Listopad 2012 Share Napisano 13 Listopad 2012 Oppsss przepraszam ptaszka! Poprawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 13 Listopad 2012 Autor Share Napisano 13 Listopad 2012 ajj no problemo ;) dzieki za komentarze Chlopaki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi