Napisano 31 Październik 201212 l hejka :) Wrzucam na szybko bo lece zaraz do pracy.. Praca zrobiona na konkurs francuskiego forum 3dvf.com "Concours 3DVF 2012 - Les univers de Philip K.Dick" U mnie chcialem pokazac scene z ksiazki"THE THREE STIGMATA OF PALMER ELDRITCH". Jak ktos czytal to lepiej zrozumie obrazek, a jak nie to zachecam :) Mam nadzieje ze sie spodoba. Ja jestem z nigo dosc dumny, bo vraya mecze od niedawna, a z glowami mam niewielkie doswiadczenie jakby nie bylo. Hej! i maly gifik ;) Edytowane 31 Październik 201212 l przez ptaszek
Napisano 2 Listopad 201212 l pięknie, brakuje mi jednak coś w prawym górnym rogu, dla jakiegoś wyważenia kompozycji
Napisano 2 Listopad 201212 l Autor Dzieki Igi, noo wlasnie chcialem jakos wypelnic, ale balem sie tez ze wyjdzie wypelnienie "na sile" :) moglem co prawda pociagnac odbicie w szybie wyzej i dac jakiegos glowa od twarzy lekkiego.. no ale nic.. zamkniete i nie wracam do tego :)
Napisano 6 Listopad 201212 l Bardzo mi się podobają kolory, ale np. poprawiłbym materiał skóry bo wydaje się być taki "kamienny".
Napisano 7 Listopad 201212 l Autor Dzieki :) w sumie to racja.. skora dla mnie to czarna magia :) albo mi wyjdzie gumowo, albo woskowo, albo tak jak tu .. w druga strone :)
Napisano 9 Listopad 201212 l Autor Hehe Czak :) w sumie to chyba odbiore to jako komplement :P :) przy okazji poprosze o jakas krytyke na przyszlosc :)
Napisano 9 Listopad 201212 l Fajna grafika, wyglada jak ilustracja ksiazki science fiction, od strony 3d podoba mi sie bo jest utrzymana w stylu retro(ze nie jest do konca realistyczna) Pozdrawiam
Napisano 12 Listopad 201212 l Fajna grafika, wyglada jak ilustracja ksiazki science fiction, od strony 3d podoba mi sie bo jest utrzymana w stylu retro(ze nie jest do konca realistyczna) Pozdrawiam Zgadzam się
Napisano 13 Listopad 201212 l na głównej stronie, w rekomendacjach pisze że autorem pracy jest KMiklas, coś jest nie tak ? salut.