Skip to content

sky_after_tempest - zabawa z niebem :)

Featured Replies

Nudzilo mi sie :), wszytko z glowy, bez wzoru zdjeciowego :). Ps + mysz + 3h :).

sky.jpg

P.S. Kolorystyka zamierzona :).

• Replies 10
  • Views 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ładne, tylko te kolorki takie nienaturalne

• Author

|| kolegaalek - na myszy bo tabletu chlopie nie mam, dlatego na myszy :) [i to jeszcze a4 tech za 60 pln, kupcie mi tablet :( :P]. || Ebor - kolorki zamierzone :) ||

trawa jak na moje oko niema głębi , moglbys zdradzic jak zrobiles chmury?

• Author

niebo to ps 7 brushem - Charcoal Large Smear, do tego zabawa z opacyty od 80% do 5%, no i chyba 3 albo 4 maski na niebo zurzylem, aha i jeszcze jedno wklad pracy ;)

perspektywy powietrznej brak, rozjasnij od dolu, ot, gradientem i odrazu obrazek nabierze przestrzeni. Co do kolorkow tez bym mial pewne obiekcje, ten niebieski cien w chmurach chyba za mocny troche.

• Author

wiem wiem :) ale to do jednego dema idzie i takie jest zalozenie ;], ale dzieki za uwagi :) pozdrawiam

fajny wyczesik myszką .jak dla mnie trawka j.w. nie ma głębi.trochę za ostra granica miedzy niebem a ziemią.pozdrawiam i bede obserwował twoje pracki

w pierwszej chwili skojarzylo mi sie z demkiem z war 3, czerwone plamy na trawie mi sie nie podobaja i te niebo glupie! :P

W sumie nie pozostaje mi nic innego jak dołączyć się do przedmówców :)

Trawka się trochę gryzie z niebem. Ale jak się spojrzy na obrazek z daleka i ogarnie się wzrokiem całość to nabiera on dziwnej głębi, mam takie wrażenie, nawet mimo braku perspektywy powietrznej :)

Jednym słowem: podoba mi się :)