lupin Napisano 6 Listopad 2012 Share Napisano 6 Listopad 2012 Łazienka na poddaszu, część większego projektu. 3ds Max , Vray. Kot dodany w PS. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian85osg Napisano 6 Listopad 2012 Share Napisano 6 Listopad 2012 Fajny kocur i dechy =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muppet Napisano 6 Listopad 2012 Share Napisano 6 Listopad 2012 Fajny klimat - ciepło i przytulnie wyszło. Tyle, że coś pusto w tej łazience, bo nic się w lustrze nie odbija. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 6 Listopad 2012 Share Napisano 6 Listopad 2012 technicznie super, atmosfera jest największym atutem tej pracy, ale ta lampka po lewej to już przesada, nie pasuje mi tam wogóle, zwyczajna szafka lakierowana biała by tam dużo lepiej siadła, wygląda dla mnie jak model wrzucony dla zapełnienia kadru dla zasady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotreq91 Napisano 6 Listopad 2012 Share Napisano 6 Listopad 2012 Moim zdaniem super, kot mógłby być lepszy. Jak robisz tą fajną poświatę w oknie? ja nigdy nie moge takiego dobrego efektu osiąnąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 6 Listopad 2012 Share Napisano 6 Listopad 2012 Klimat powstał naprawdę zajebisty ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 6 Listopad 2012 Share Napisano 6 Listopad 2012 coś mi ten kot nie pasuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 7 Listopad 2012 Share Napisano 7 Listopad 2012 Fajny brytyjczyk, też chce takiego :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 7 Listopad 2012 Autor Share Napisano 7 Listopad 2012 Dzięki wszystkim za komentarze. Muppet: łazienka jest bardzo mała, a przeciwległa ściana też jest nachylona,także nic na niej nie będzie.. Xiz0r: dzięki wielkie. Co do lampki to jest to tylko dekoracja, jako że jest to łazienka dla gości wpadających od czasu do czasu do inwestora po polowaniu.. Piotreq91: dzięki. Jest dużo na to sposobów, tu akurat wyciąłem światło okna w PS i wrzuciłem na nową warstwę z blurem. arturprx2: wielkie dzięki Pozdrawiam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 7 Listopad 2012 Share Napisano 7 Listopad 2012 Moim zdaniem to może być dobry styl. Wszyscy wiedzą, że w internecie koty gwarantują sukces. Nie jest to tajemnicą. W sumie byłoby np. niezły znak rozpoznawczy taki kot na każdej wizualizacji, zawsze w innej pozycji, ale jakoś tak wirusowo dodawany. Tutaj jedynie samo lustro, i takie dziwne odbicie mnie razi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legomir Napisano 8 Listopad 2012 Share Napisano 8 Listopad 2012 Bardzo przyjemnie tylko coś mi nie siedzi kolor nieba ze światłem. Za oknem wydaje się, że światło jest ostrzejsze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulholland Napisano 16 Listopad 2012 Share Napisano 16 Listopad 2012 Fajne te świetlówki po bokach, fajne światełko dają , jak filmowe kinoflo. Kot wg mnie nie pasuje bo jest ostrzejszy znacznie niż otoczenie. Można by go leciutko bardzo zblurować. I to odbicie w lustrze też stracone, coś tam wg mnie powinno zamajaczyć żeby było wiadomo że to lustro. Ogólnie fajna pracka, podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mercedesslr Napisano 16 Listopad 2012 Share Napisano 16 Listopad 2012 kot kot! też kiedyś tam użyłem tego kota u siebie w wizce ;) http://i.imgur.com/QK8n0.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biszkopte Napisano 21 Listopad 2012 Share Napisano 21 Listopad 2012 klimat fajny. Ale to samo co LEGOMIR...odpuściłeś tło :) jakoś nie leży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi