Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

technicznie super, atmosfera jest największym atutem tej pracy, ale ta lampka po lewej to już przesada, nie pasuje mi tam wogóle, zwyczajna szafka lakierowana biała by tam dużo lepiej siadła, wygląda dla mnie jak model wrzucony dla zapełnienia kadru dla zasady.

Gość Chrupek3D
Napisano

Fajny brytyjczyk, też chce takiego :-)

Napisano

Dzięki wszystkim za komentarze.

Muppet: łazienka jest bardzo mała, a przeciwległa ściana też jest nachylona,także nic na niej nie będzie..

Xiz0r: dzięki wielkie. Co do lampki to jest to tylko dekoracja, jako że jest to łazienka dla gości wpadających od czasu do czasu do inwestora po polowaniu..

Piotreq91: dzięki. Jest dużo na to sposobów, tu akurat wyciąłem światło okna w PS i wrzuciłem na nową warstwę z blurem.

arturprx2: wielkie dzięki

Pozdrawiam :]

Napisano

Moim zdaniem to może być dobry styl. Wszyscy wiedzą, że w internecie koty gwarantują sukces. Nie jest to tajemnicą. W sumie byłoby np. niezły znak rozpoznawczy taki kot na każdej wizualizacji, zawsze w innej pozycji, ale jakoś tak wirusowo dodawany.

Tutaj jedynie samo lustro, i takie dziwne odbicie mnie razi.

Napisano

Fajne te świetlówki po bokach, fajne światełko dają , jak filmowe kinoflo. Kot wg mnie nie pasuje bo jest ostrzejszy znacznie niż otoczenie. Można by go leciutko bardzo zblurować. I to odbicie w lustrze też stracone, coś tam wg mnie powinno zamajaczyć żeby było wiadomo że to lustro. Ogólnie fajna pracka, podoba mi się.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności