marcin94r Napisano 28 Listopad 2012 Share Napisano 28 Listopad 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowsexpe Napisano 28 Listopad 2012 Share Napisano 28 Listopad 2012 Warto się zaznajomić z takim compund object jakim jest loft rysujesz ścieżkę wytłaczania spajnem tak jak konkretni potrzebujesz nastepnie w spajnach wybierasz kształt jaki ma być wytłoczony po ścieżce i gdy go masz zaznaczony dajesz mu lofta zaznaczasz get path i klikasz na ścieżkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 28 Listopad 2012 Share Napisano 28 Listopad 2012 Ale w tym wypadku ogarnij sobie wszystko do edit poly, zarówno jedną jak i drugą bryłę, a potem poszukaj opcji bridge. Kliknij kwadracik obok bridge żeby zwiększyć liczbę segmentów, dzięki czemu otrzymasz łuk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin94r Napisano 29 Listopad 2012 Autor Share Napisano 29 Listopad 2012 (edytowane) Kurcze wszystko fajnie ale coś mi nie wychodzi ;( Edytowane 29 Listopad 2012 przez marcin94r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimaxion Napisano 29 Listopad 2012 Share Napisano 29 Listopad 2012 przejrzyj ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=HlvIfbQmM2s Opisuje on jak używać bardzo przydatnej funkcji Hinge From Edge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 29 Listopad 2012 Share Napisano 29 Listopad 2012 A nie możesz tego splinem zrobić? Po co kombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin94r Napisano 29 Listopad 2012 Autor Share Napisano 29 Listopad 2012 Gdzie dokładnie mogę wybrać bo nie mogę tego znalesc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimaxion Napisano 29 Listopad 2012 Share Napisano 29 Listopad 2012 Nie rozumiem pytania - jeśli to do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin94r Napisano 29 Listopad 2012 Autor Share Napisano 29 Listopad 2012 Gdzie jest funkcja zmieniająca kształt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi