Pilar Napisano 3 Grudzień 2012 Napisano 3 Grudzień 2012 (edytowane) edit - wymienne dzialka Edytowane 2 Kwiecień 2013 przez Pilar
Jonasz_Real Napisano 3 Grudzień 2012 Napisano 3 Grudzień 2012 wygląda spoko, ale wypadało by coś trochę napisać o tym projekcie.
Plugawiciel Napisano 6 Grudzień 2012 Napisano 6 Grudzień 2012 model śliczny, za to tekstury czerń i biel, gdzie kolorki ?
Pilar Napisano 13 Grudzień 2012 Autor Napisano 13 Grudzień 2012 (edytowane) edit w poscie 1 Jonasz_Real - projekt bardzo mi spasowala bo lubie sf...dobrze dłubalo sie przy tych modelach..tyle osobiscie...ogolnie o projekcie... sa juz recencje bo gra od jakiegos czasu jest dostepna. wizz - dzieki Plugawiciel - brak kolorow na texturze ...modele ciezkie, brudne troche pod surowosc ksiezyca ...tak to wygladalo na filmie wiec trzeba bylo sie tego trzymac. Edytowane 25 Luty 2013 przez Pilar
Pilar Napisano 2 Kwiecień 2013 Autor Napisano 2 Kwiecień 2013 (edytowane) model nad ktorym ostatnio pracowalem dla chlopakow z austryjackiej firmy PRO 3 GAMES do gry STARFORCE DELTA model wokol ktorego gracz lata mniejszymi jednostaki, sporo mniejszymi, wielkosci mniej wiecej malej dyszy silnika. ogolny ksztalt fregaty dostalem w kilku prostych boxach od zamawiajacego, natomiast moje sa szczegoly, dwie textury i cala masa boxikow. model jest juz w grze ale komentarze jak najbardziej mile widziane. Edytowane 2 Kwiecień 2013 przez Pilar
Pilar Napisano 3 Kwiecień 2013 Autor Napisano 3 Kwiecień 2013 dzieki Bruneq textury nie sa juz moje ale czekam na potwierdzenie czy moge chociaz miniatury pokazac. tu mniejsze statki to i textury wiecej widac.
ultrakaka Napisano 5 Kwiecień 2013 Napisano 5 Kwiecień 2013 Zarówno modele jak i tekstury świetne. Co do fronta jestem za. Kozacka robota.
ultrakaka Napisano 5 Kwiecień 2013 Napisano 5 Kwiecień 2013 Zarówno modele jak i tekstury świetne. Co do fronta jestem za. Kozacka robota.
Pilar Napisano 17 Kwiecień 2013 Autor Napisano 17 Kwiecień 2013 Bruneq - texy for you ultrakaka, Sebazx6r - wielkie dzieki chłopaki.
Rekomendowane odpowiedzi