Pilar Napisano 3 Grudzień 2012 Share Napisano 3 Grudzień 2012 (edytowane) edit - wymienne dzialka Edytowane 2 Kwiecień 2013 przez Pilar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 3 Grudzień 2012 Share Napisano 3 Grudzień 2012 wygląda spoko, ale wypadało by coś trochę napisać o tym projekcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 5 Grudzień 2012 Share Napisano 5 Grudzień 2012 Bardzo fajne , pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plugawiciel Napisano 6 Grudzień 2012 Share Napisano 6 Grudzień 2012 model śliczny, za to tekstury czerń i biel, gdzie kolorki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilar Napisano 13 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2012 (edytowane) edit w poscie 1 Jonasz_Real - projekt bardzo mi spasowala bo lubie sf...dobrze dłubalo sie przy tych modelach..tyle osobiscie...ogolnie o projekcie... sa juz recencje bo gra od jakiegos czasu jest dostepna. wizz - dzieki Plugawiciel - brak kolorow na texturze ...modele ciezkie, brudne troche pod surowosc ksiezyca ...tak to wygladalo na filmie wiec trzeba bylo sie tego trzymac. Edytowane 25 Luty 2013 przez Pilar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilar Napisano 2 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2013 (edytowane) model nad ktorym ostatnio pracowalem dla chlopakow z austryjackiej firmy PRO 3 GAMES do gry STARFORCE DELTA model wokol ktorego gracz lata mniejszymi jednostaki, sporo mniejszymi, wielkosci mniej wiecej malej dyszy silnika. ogolny ksztalt fregaty dostalem w kilku prostych boxach od zamawiajacego, natomiast moje sa szczegoly, dwie textury i cala masa boxikow. model jest juz w grze ale komentarze jak najbardziej mile widziane. Edytowane 2 Kwiecień 2013 przez Pilar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 2 Kwiecień 2013 Share Napisano 2 Kwiecień 2013 bys sie pochwalil texami :P Dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilar Napisano 3 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2013 dzieki Bruneq textury nie sa juz moje ale czekam na potwierdzenie czy moge chociaz miniatury pokazac. tu mniejsze statki to i textury wiecej widac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 5 Kwiecień 2013 Share Napisano 5 Kwiecień 2013 Powinieneś dostać front za to cudo :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 5 Kwiecień 2013 Share Napisano 5 Kwiecień 2013 Powinieneś dostać front za to cudo :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultrakaka Napisano 5 Kwiecień 2013 Share Napisano 5 Kwiecień 2013 Zarówno modele jak i tekstury świetne. Co do fronta jestem za. Kozacka robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultrakaka Napisano 5 Kwiecień 2013 Share Napisano 5 Kwiecień 2013 Zarówno modele jak i tekstury świetne. Co do fronta jestem za. Kozacka robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilar Napisano 17 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2013 Bruneq - texy for you ultrakaka, Sebazx6r - wielkie dzieki chłopaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi