Napisano 13 Grudzień 201212 l Autor edit w poscie 1 Jonasz_Real - projekt bardzo mi spasowala bo lubie sf...dobrze dłubalo sie przy tych modelach..tyle osobiscie...ogolnie o projekcie... sa juz recencje bo gra od jakiegos czasu jest dostepna. wizz - dzieki Plugawiciel - brak kolorow na texturze ...modele ciezkie, brudne troche pod surowosc ksiezyca ...tak to wygladalo na filmie wiec trzeba bylo sie tego trzymac. Edytowane 25 Luty 201312 l przez Pilar
Napisano 2 Kwiecień 201311 l Autor model nad ktorym ostatnio pracowalem dla chlopakow z austryjackiej firmy PRO 3 GAMES do gry STARFORCE DELTA model wokol ktorego gracz lata mniejszymi jednostaki, sporo mniejszymi, wielkosci mniej wiecej malej dyszy silnika. ogolny ksztalt fregaty dostalem w kilku prostych boxach od zamawiajacego, natomiast moje sa szczegoly, dwie textury i cala masa boxikow. model jest juz w grze ale komentarze jak najbardziej mile widziane. Edytowane 2 Kwiecień 201311 l przez Pilar
Napisano 3 Kwiecień 201311 l Autor dzieki Bruneq textury nie sa juz moje ale czekam na potwierdzenie czy moge chociaz miniatury pokazac. tu mniejsze statki to i textury wiecej widac.
Napisano 5 Kwiecień 201311 l Zarówno modele jak i tekstury świetne. Co do fronta jestem za. Kozacka robota.
Napisano 5 Kwiecień 201311 l Zarówno modele jak i tekstury świetne. Co do fronta jestem za. Kozacka robota.
Napisano 17 Kwiecień 201311 l Autor Bruneq - texy for you ultrakaka, Sebazx6r - wielkie dzieki chłopaki.