be3 Napisano 6 Grudzień 2012 Share Napisano 6 Grudzień 2012 Witamy! i zapraszamy do zerknięcia na kolejną Naszą prace... tym razem ujęcia zewnętrzne.. domu w Bełsznicy pozdrawiamy serdecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlipek Napisano 7 Grudzień 2012 Share Napisano 7 Grudzień 2012 No muszę powiedzieć, że świetnie to wygląda. Jeżeli chodzi o moje zdanie to naprawdę dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 7 Grudzień 2012 Share Napisano 7 Grudzień 2012 Obrazki super, sam domek niezbyt mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 7 Grudzień 2012 Share Napisano 7 Grudzień 2012 Kotek to wklejka, czy 3D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
be3 Napisano 8 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2012 mookie: kotek dodany w PS. Pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vizpeople Napisano 8 Grudzień 2012 Share Napisano 8 Grudzień 2012 Miłe dla oka :) Fajny Peżocik i kocurex :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowsexpe Napisano 8 Grudzień 2012 Share Napisano 8 Grudzień 2012 (edytowane) Dom projektowo nieciekawy :) Pierwsza wizka przyciąga i jest naprawdę miała dla oka w drugiej wszytko psuje ta brzoza a właściwie jej sztuczne liście. Rzuca się także w oczy nie najlepiej dobrane światło we wnętrzu budynku tak jak by emitery były bezpośrednio wsadzone w okna Edytowane 8 Grudzień 2012 przez shadowsexpe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
be3 Napisano 9 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2012 dzięki za opinie.. shadowsexpe: fakt.. brzoza niewyjściowo się zaprezentowała;) niestety zabrakło czasu na jej poprawę... w wolnej chwili planujemy ją dopracować... a co do oświetlenia.. było podrasowywane w PS.. i prawdopodobnie to dało taki płaski efekt.. pozdrawiamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MonsterDream Napisano 9 Grudzień 2012 Share Napisano 9 Grudzień 2012 Faktycznie wizka prezentuje się fajnie, ale sam budynek już mniej. Wydaje mi się że musi być tam strasznie ciemno, okna są wyjatkowo wąskie. Poza tym cały czas się zastanawiam na postacią na drugim obrazku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thecrev Napisano 9 Grudzień 2012 Share Napisano 9 Grudzień 2012 a byłoby w stanie zobaczyć czysty renderek bez posta? świetna praca ale ja i tak wolę wasze interiory :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
be3 Napisano 15 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2012 thecrev MonsterDream Postać na drugim zdjęciu przedstawia pszczelarza. Za domkiem z tyłu znajduje się mała pasieka, która jest widoczna na pierwszym ujęciu. Stąd ten pomysł :) Dzięki za komentarze pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi