Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witamy!

chcieliśmy zaprezentować naszą kolejną prace...

soft: 3dsmax, Vray, PS

zapraszamy.. pozdrawiamy.......

be3.

2la3h90.jpg

296207s.jpg

wbtdzt.jpg

2efrvy8.jpg

2urw7dg.jpg

Edytowane przez be3

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 5,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Rendery fajne, jednakże to nałożone białe coś moim zdaniem psuje odbiór. Możnaby się pokusić o nieco DOF'a na pierwszych trzech, by las w oddali nie wydawał się tak ostry ;]

Napisano

bardzo ładnie, Możnaby zobaczyć czyste renderki? jestem też ciekawy jak to jest oświetlone.

Napisano

Fajne tylko po co te efekty dziada ? : ) Bardziej psują wszystko niż pomagają, w ostatnim ujęciu krople na szybie są wielkości kolana :P

Poza tym spoko , tylko dajcie spokój z ta aberracja i mgła .

Napisano

Lubie ten klimat tajemniczosci,ale kamery powyzej 2m nie trawie.Na foreground przydalyby sie lepsze drzewka,moze z tekstura lisci na opacity .

Napisano

Fajny projekt, bardzo klimatyczne obrazki. Jak dla mnie super. Mam nadzieje że klient kupił projekt i będzie budowane. Trzymam kciuki.

Napisano

Klimatyczne. Ładne są te renderki. To gdzie będzie można zlaleźć takie domki? :P

Napisano

Jak dla mnie strasznie słabo przedstawiony projekt i nie mam tu na myśli jakości renderingów. Rozumiem politykę niezaspakajania ciekawości ale tu po prostu są strzępy wnętrz nie mówiące nic o przestrzeni ani nic o filozofii projektującego. Jak dla mnie za dużo niedomówień. Jedyne to jeszcze z zewnętrznej bryły coś tam mogę wyczuć ale nic ponad to. Szkoda.

Napisano

Renderki OK minus postpro tylko kurczę, czemu to drzewo na środku kadru drugiego ujęcia?

Napisano
  • Autor

po dłuższej przerwie........ dzięki za liczne komentarze.

thecrev: 09121986: zaspokajamy ciekawość :) ..poniżej wrzucamy dwa przykładowe ujęcia bez post do wglądu

velendil: ..bo to deszcze tropikalne były ;p

rly: faktycznie... jakość drzew i wysokość kamery w uj2 nietrafiona... na pewno będziemy na to zwracać baczniejszą uwagę przy następnych okazjach...

Papa Pio: mamy nadzieje, że tak :)

Dejot, szlipek: niestety... to projekt koncepcyjny tylko..

Zbychowaty: jeśli chodzi o formę prezentacji... najwyraźniej reprezentujemy inne podejście do tematu. Ponadto projekt w swojej formie jest na tyle prosty, że nie wiedzieliśmy potrzeby przedstawiania go w większej ilości ujęć.... te uznaliśmy za wystarczające... resztę załatwiają rysunki.....

Pozdrowienia...

be3.

2cs6ioo.jpg

23jlvk3.jpg

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.