be3 Napisano 16 Styczeń 2013 Napisano 16 Styczeń 2013 (edytowane) Witamy! chcieliśmy zaprezentować naszą kolejną prace... soft: 3dsmax, Vray, PS zapraszamy.. pozdrawiamy....... be3. Edytowane 16 Styczeń 2013 przez be3
Q'bot Napisano 16 Styczeń 2013 Napisano 16 Styczeń 2013 Rendery fajne, jednakże to nałożone białe coś moim zdaniem psuje odbiór. Możnaby się pokusić o nieco DOF'a na pierwszych trzech, by las w oddali nie wydawał się tak ostry ;]
thecrev Napisano 17 Styczeń 2013 Napisano 17 Styczeń 2013 bardzo ładnie, Możnaby zobaczyć czyste renderki? jestem też ciekawy jak to jest oświetlone.
velendil Napisano 23 Styczeń 2013 Napisano 23 Styczeń 2013 Fajne tylko po co te efekty dziada ? : ) Bardziej psują wszystko niż pomagają, w ostatnim ujęciu krople na szybie są wielkości kolana :P Poza tym spoko , tylko dajcie spokój z ta aberracja i mgła .
rly Napisano 23 Styczeń 2013 Napisano 23 Styczeń 2013 Lubie ten klimat tajemniczosci,ale kamery powyzej 2m nie trawie.Na foreground przydalyby sie lepsze drzewka,moze z tekstura lisci na opacity .
Papa Pio Napisano 24 Styczeń 2013 Napisano 24 Styczeń 2013 Kurcze czy takie kwadraty na prawdę ktoś buduje?
Dejot Napisano 24 Styczeń 2013 Napisano 24 Styczeń 2013 Fajny projekt, bardzo klimatyczne obrazki. Jak dla mnie super. Mam nadzieje że klient kupił projekt i będzie budowane. Trzymam kciuki.
szlipek Napisano 24 Styczeń 2013 Napisano 24 Styczeń 2013 Klimatyczne. Ładne są te renderki. To gdzie będzie można zlaleźć takie domki? :P
Zbychowaty Napisano 24 Styczeń 2013 Napisano 24 Styczeń 2013 Jak dla mnie strasznie słabo przedstawiony projekt i nie mam tu na myśli jakości renderingów. Rozumiem politykę niezaspakajania ciekawości ale tu po prostu są strzępy wnętrz nie mówiące nic o przestrzeni ani nic o filozofii projektującego. Jak dla mnie za dużo niedomówień. Jedyne to jeszcze z zewnętrznej bryły coś tam mogę wyczuć ale nic ponad to. Szkoda.
Igi Napisano 25 Styczeń 2013 Napisano 25 Styczeń 2013 Renderki OK minus postpro tylko kurczę, czemu to drzewo na środku kadru drugiego ujęcia?
be3 Napisano 23 Marzec 2013 Autor Napisano 23 Marzec 2013 po dłuższej przerwie........ dzięki za liczne komentarze. thecrev: 09121986: zaspokajamy ciekawość :) ..poniżej wrzucamy dwa przykładowe ujęcia bez post do wglądu velendil: ..bo to deszcze tropikalne były ;p rly: faktycznie... jakość drzew i wysokość kamery w uj2 nietrafiona... na pewno będziemy na to zwracać baczniejszą uwagę przy następnych okazjach... Papa Pio: mamy nadzieje, że tak :) Dejot, szlipek: niestety... to projekt koncepcyjny tylko.. Zbychowaty: jeśli chodzi o formę prezentacji... najwyraźniej reprezentujemy inne podejście do tematu. Ponadto projekt w swojej formie jest na tyle prosty, że nie wiedzieliśmy potrzeby przedstawiania go w większej ilości ujęć.... te uznaliśmy za wystarczające... resztę załatwiają rysunki..... Pozdrowienia... be3.
Rekomendowane odpowiedzi