Gość piofoks Napisano 21 Styczeń 2013 Share Napisano 21 Styczeń 2013 (edytowane) TSP#161-Wyznawcy Chaosu To nie muszą być wyznawcy chaosu z WH ;) Mogą to być jacykolwiek zakręceni wyznawcy jakiejś złowrogiej sekty . Powodzenia! i miłej zabawy . * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. ZAKOŃCZENIE SESJI: 28.01.2013 23:59 SONDA: 29.01 ( czas trwania 3 dni ) Edytowane 21 Styczeń 2013 przez piofoks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 21 Styczeń 2013 Share Napisano 21 Styczeń 2013 Czy tylko mi "jedyne słuszne" radio przyszlo na mysl? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 21 Styczeń 2013 Share Napisano 21 Styczeń 2013 (edytowane) na tym etapie wyszło parę minut ponad czas, zagalopowałem się bo planuje to kończyć=] + prośba do moderatorów o przypięcie wątku Edytowane 21 Styczeń 2013 przez Bedyk blad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 21 Styczeń 2013 Share Napisano 21 Styczeń 2013 miły temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 21 Styczeń 2013 Share Napisano 21 Styczeń 2013 tym razem mega szybki jeden wyznawca :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 21 Styczeń 2013 Share Napisano 21 Styczeń 2013 Ja tak się zabawiłem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 22 Styczeń 2013 Share Napisano 22 Styczeń 2013 Kiedyś Bryan Bronson był cenionym aktorem, a dziś no cóż... To poza konkursem bo nie wiem ile robiłem, rano po pewnej imprezie miałem to na twardym dysku. http://img24.imageshack.us/img24/2198/firetheater.jpg' alt='firetheater.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piofoks Napisano 22 Styczeń 2013 Share Napisano 22 Styczeń 2013 szpile są jest zabawa :) nie imprezuj tyle ;) pozdr ps. może ci się skleji ile to malowałeś bo warto do tsp dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 22 Styczeń 2013 Share Napisano 22 Styczeń 2013 Wygląda na speeda, tylko dziś jeszcze przed wrzutką dodałem te szpilki bo gościu nie stał na glebie i giwerę żeby podkręcić klimat. Ogólnie z TSP mam ten problem, że określenie ilości czasu jest kłopotliwe, czasem pracka powstaje w głowie i chodzi się z tym, a to też praca, może nawet ważniejsza niż machanie pędzelkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dagomar Napisano 24 Styczeń 2013 Share Napisano 24 Styczeń 2013 "Stuknięta Ciocia Muriel przed seansem spirytystycznym" :) bardzo szybki projekt przedstawiający kobietę zajmującą się fałszywymi seansami spirytystycznymi. Rodzina, która nie popiera jej hobby nazywa ją "stuknietą Muriel" i ogranicza kontakty z dziećmi do minimum. Muriel zawsze ma przy sobie egzemplarz ksiązki Aleister`a Crowley`a, na głowę przed seansem zakłada chustę z okiem, która według niej ma związek z symbolami nekromantycznymi. :) czas rysowania - około godzina i siedem minut [ATTACH=CONFIG]89080[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cola Napisano 25 Styczeń 2013 Share Napisano 25 Styczeń 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 25 Styczeń 2013 Share Napisano 25 Styczeń 2013 W teczce znajdziecie link do makingofa na livestreamie. Klikać bym nie radził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diem Napisano 26 Styczeń 2013 Share Napisano 26 Styczeń 2013 nie wiem czy sie kwalifikuje, w sumie to malowałem to jakieś 20 minut dłużej niż w regulaminie, ale z tego co czytam to wiele osób trochę przekracza czas, wiec wrzucam. Najwyżej nie pójdzie pod głosowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 27 Styczeń 2013 Share Napisano 27 Styczeń 2013 No, trzeba pozmieniać regulamin, proponuję coś takiego może: * Czas malowania: 1,5 h. (wink,wink) albo: * Czas malowania: 1,5 h. (LOL) bo ja głupi, tyle lat w błogiej nieświadomości :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 27 Styczeń 2013 Share Napisano 27 Styczeń 2013 a może lepiej zróbmy 1,5 h ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 27 Styczeń 2013 Share Napisano 27 Styczeń 2013 15h . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 27 Styczeń 2013 Share Napisano 27 Styczeń 2013 15 ch... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 27 Styczeń 2013 Share Napisano 27 Styczeń 2013 Nie wiem ile robilem ale chyba poniżej 15h ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piofoks Napisano 28 Styczeń 2013 Share Napisano 28 Styczeń 2013 moim zdaniem margines błędu w granicy 15minotówki sudeckiej jest ok , te 20min tym razem tez przetrawimy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CUKIERASS Napisano 28 Styczeń 2013 Share Napisano 28 Styczeń 2013 spartoliłem ,ale idea mi w łeb weszła i zapewne powoli dokończę ten malun i poprawię prespektywe/światło/anatomię........ :D ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 28 Styczeń 2013 Share Napisano 28 Styczeń 2013 Pierwszy raz oficjalnie coś na TSP :) że tak powiem ujawniam się z czeluści moich chorych fantazji :P Za cienki w uszach jestem na takie zacne grono ale co mi tam :) Jak to mówił pewien Pan: Koko-dżambo i do przodu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sidre Napisano 28 Styczeń 2013 Share Napisano 28 Styczeń 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Stalomir Napisano 28 Styczeń 2013 Share Napisano 28 Styczeń 2013 Witam serdecznie. Zaznaczę tylko że to mój pierwszy raz. Nie będę się rozpisywał bo wybija godzina 0 :) http://img850.imageshack.us/img850/6730/priestuw.jpg' alt='priestuw.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Cóż, nienajlepszy początek może, ale przynajmniej w końcu udało mi się wziąć udział Mam nadzieję że niedługo otworzę własną teczkę. Pozdrawiam A, dodam tylko że gościu miał z twarzy przypominać Bela Lugiosiego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi