Napisano 21 Styczeń 201312 l TSP#161-Wyznawcy Chaosu To nie muszą być wyznawcy chaosu z WH ;) Mogą to być jacykolwiek zakręceni wyznawcy jakiejś złowrogiej sekty . Powodzenia! i miłej zabawy . * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. ZAKOŃCZENIE SESJI: 28.01.2013 23:59 SONDA: 29.01 ( czas trwania 3 dni ) Edytowane 21 Styczeń 201312 l przez piofoks
Napisano 21 Styczeń 201312 l na tym etapie wyszło parę minut ponad czas, zagalopowałem się bo planuje to kończyć=] + prośba do moderatorów o przypięcie wątku Edytowane 21 Styczeń 201312 l przez Bedyk blad
Napisano 22 Styczeń 201312 l Kiedyś Bryan Bronson był cenionym aktorem, a dziś no cóż... To poza konkursem bo nie wiem ile robiłem, rano po pewnej imprezie miałem to na twardym dysku. http://img24.imageshack.us/img24/2198/firetheater.jpg' alt='firetheater.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img]
Napisano 22 Styczeń 201312 l szpile są jest zabawa :) nie imprezuj tyle ;) pozdr ps. może ci się skleji ile to malowałeś bo warto do tsp dodać
Napisano 22 Styczeń 201312 l Wygląda na speeda, tylko dziś jeszcze przed wrzutką dodałem te szpilki bo gościu nie stał na glebie i giwerę żeby podkręcić klimat. Ogólnie z TSP mam ten problem, że określenie ilości czasu jest kłopotliwe, czasem pracka powstaje w głowie i chodzi się z tym, a to też praca, może nawet ważniejsza niż machanie pędzelkiem.
Napisano 24 Styczeń 201312 l "Stuknięta Ciocia Muriel przed seansem spirytystycznym" :) bardzo szybki projekt przedstawiający kobietę zajmującą się fałszywymi seansami spirytystycznymi. Rodzina, która nie popiera jej hobby nazywa ją "stuknietą Muriel" i ogranicza kontakty z dziećmi do minimum. Muriel zawsze ma przy sobie egzemplarz ksiązki Aleister`a Crowley`a, na głowę przed seansem zakłada chustę z okiem, która według niej ma związek z symbolami nekromantycznymi. :) czas rysowania - około godzina i siedem minut [ATTACH=CONFIG]89080[/ATTACH]
Napisano 25 Styczeń 201312 l W teczce znajdziecie link do makingofa na livestreamie. Klikać bym nie radził.
Napisano 26 Styczeń 201312 l nie wiem czy sie kwalifikuje, w sumie to malowałem to jakieś 20 minut dłużej niż w regulaminie, ale z tego co czytam to wiele osób trochę przekracza czas, wiec wrzucam. Najwyżej nie pójdzie pod głosowanie.
Napisano 27 Styczeń 201312 l No, trzeba pozmieniać regulamin, proponuję coś takiego może: * Czas malowania: 1,5 h. (wink,wink) albo: * Czas malowania: 1,5 h. (LOL) bo ja głupi, tyle lat w błogiej nieświadomości :D
Napisano 28 Styczeń 201312 l moim zdaniem margines błędu w granicy 15minotówki sudeckiej jest ok , te 20min tym razem tez przetrawimy ;]
Napisano 28 Styczeń 201312 l spartoliłem ,ale idea mi w łeb weszła i zapewne powoli dokończę ten malun i poprawię prespektywe/światło/anatomię........ :D ;)
Napisano 28 Styczeń 201312 l Pierwszy raz oficjalnie coś na TSP :) że tak powiem ujawniam się z czeluści moich chorych fantazji :P Za cienki w uszach jestem na takie zacne grono ale co mi tam :) Jak to mówił pewien Pan: Koko-dżambo i do przodu :D
Napisano 28 Styczeń 201312 l Witam serdecznie. Zaznaczę tylko że to mój pierwszy raz. Nie będę się rozpisywał bo wybija godzina 0 :) http://img850.imageshack.us/img850/6730/priestuw.jpg' alt='priestuw.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Cóż, nienajlepszy początek może, ale przynajmniej w końcu udało mi się wziąć udział Mam nadzieję że niedługo otworzę własną teczkę. Pozdrawiam A, dodam tylko że gościu miał z twarzy przypominać Bela Lugiosiego ;)