vizpeople Napisano 22 Styczeń 2013 Napisano 22 Styczeń 2013 Witam grono kolegów i koleżanek, chciałem przedstawić wizualizację jaką stworzyliśmy do naszej najnowszej kolekcji modeli. Autorem całej kolekcji jest Kuba Przybolewski, znany na forum jako ReflectVision. Poniżej załączam również kilka wybranych renderingów z samej kolekcji 3d Mall Equipment. Zachęcam do wyrażania swojej opinii :) Pozdrawiam Andrzej
Loki Napisano 22 Styczeń 2013 Napisano 22 Styczeń 2013 Właśnie dowiedziałem się o tym przez fejsbook. Przejżałem pdf i powiem - jestem pod wrażeniem. Świetne modele pod wzgledem jakości i co najważniejsze, praktycznie do 90% z nich jestem w stanie znaleźć zastosowanie komercyjne, nie tak jak w przypadku większości innych kolekcji - w których na 30 modeli - jestem w stanie użyć 2-3 bo pozostałe są kompletnie nie przydatne i mam wrażenie, że tylko ze względu na ilość zostały zrobione. ReflectVision ma dobrą rękę do polycountu - niby to w wizualizacjach się średnio liczy, ale nie wszystko można w proxy trzymać zawsze. Podsumowując - moim zdaniem najlepsza kolekcja do tej pory na rynku pod względem Cena/Jakość. Jedyne do czego się przyczepię to - mogliście to cholera wydać 3 miesiące temu :)
żółty Napisano 22 Styczeń 2013 Napisano 22 Styczeń 2013 bardzo bardzo bardzo dobra kolekcja wg mnie i bardzo dobrze że wyszła. Przyda się niesamowicie, brakowało czegoś takiego na rynku. Gratuluję pomysłu ! A wizka swoją droga w górnych partiach jak dobre zdjęcie.
pionix Napisano 22 Styczeń 2013 Napisano 22 Styczeń 2013 Świetna kolekcja! Przy nadarzającej się okazji trzeba będzie się w nią zaopatrzyć :)
hcpiter Napisano 22 Styczeń 2013 Napisano 22 Styczeń 2013 Dobry pomysł! Tego typu elementów/modeli w dobrej jakości brakuje... Chociaż sam osobiście wolałbym zobaczyć od Was kolekcje modeli mebli do domu.
pressenter Napisano 22 Styczeń 2013 Napisano 22 Styczeń 2013 Bardzo fajny pomysł na modele, i świetne wykonanie! Chyba jeszcze nie było nigdzie takiego zestawu. Sz.
!Ewert Napisano 22 Styczeń 2013 Napisano 22 Styczeń 2013 Najważniejsze że te modele są lekkie. Dobry pomysł na kolekcje, wykonanie super. Pozdrawiam
vizpeople Napisano 22 Styczeń 2013 Autor Napisano 22 Styczeń 2013 hcpiter -> Sam też bym bardzo chciał :) Niestety rodzi się w okrutnych bólach i męczarniach i zostało jeszcze naście sztuk :)
WIERZBA Napisano 24 Styczeń 2013 Napisano 24 Styczeń 2013 A ja już mam :) . Faktycznie warte swojej ceny. Pozdrawiam.
arch515 Napisano 18 Marzec 2013 Napisano 18 Marzec 2013 Kolekcji nie dość ,że trafna to jeszcze bardzo dobrze wykonana i skonfigurowana - Miło że ktoś stara się obserwować "rynek" i szukać braków w elementach naprawdę przyśpieszających prace , czekam na następne trafne pomysły i decyzje :) pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi