Lubus Napisano 23 Styczeń 2013 Napisano 23 Styczeń 2013 Witam, Chciałbym przedstawić swoją prace wykonaną na potrzeby konkursu "3ds Max Design Hero" , Zarówno projekt jak i wizualizacja wykonane przeze mnie. Soft: 3ds Max 2012 + Vray + Photoshop
MariushO Napisano 23 Styczeń 2013 Napisano 23 Styczeń 2013 Tak ogolnie calkiem niezły projekt budynku, ale...nie pasuje mi tutaj oświetlenie, z jednej strony iskrzące swiatlem niebo a z drugiej palace się lampy na plazy i ciemne miejsca, w których to jasne niebo powinno ladnie rozproszyć swiatlo(i po co te lampy swiecace?pol noc, pol dzien). Druga sprawa, do kad prowadza schody w srodku budynku? bo wydaje się, ze koncza się na suficie. No i te slady na piasku bardzo nierealistyczne. Tyle ode mnie. Pozdrawiam.
Mulholland Napisano 23 Styczeń 2013 Napisano 23 Styczeń 2013 Jak na mój gust postprodukcja trochę przejarana. Ale ogólnie pracka ma potencjał. Poprawił bym światło tak jak przedmówca powiedział.
mallow Napisano 29 Styczeń 2013 Napisano 29 Styczeń 2013 Mi też podoba się projekt, ale postpro jest za mocne, przepalone. Tekstura piasku strasznie skompresowana, może to wina postprodukcji właśnie.
Sebazx6r Napisano 17 Luty 2013 Napisano 17 Luty 2013 Nie zauważyłem tej pracy. Bardzo miła dla oka, rajski charakter.
Rekomendowane odpowiedzi