Napisano 11 Luty 201312 l na razie nie ma sensu wg mnie robić TSM, prawie nikt nie bierze udziału, lepiej poczekać z tym chwilę i później do tego wrócić...
Napisano 11 Luty 201312 l Ale w poprzednim temacie uczestniczyło 9 osób, może to nie miliony, ale już coś ;/ Uważam, że po prostu temat nie siadł.
Napisano 11 Luty 201312 l Raczej jak nie chwyci dany temat to wrzucać kolejny aż do skutku. Skąd wiadomo będzie, kiedy będzie dobry czas na wznowienie TSM? Ja bym coś wymodelował bo i chwila by się znalazła i chęci są, ale temat mi zwyczajnie nie podchodzi.
Napisano 12 Luty 201312 l Ja tam miałem sesję i bardziej czasu nie było, ale właśnie jakby był jakiś ciekawszy temat, to może i w sesji znalazło by się te 2,5h :P Zauważyłem, że jak jest jakiś temat organiczny, albo bardziej rozbudowany, to nikt nie wrzuca nic, tak jak mój kiedyś z parowozem... Proszę następny temat po prostu i jedziemy dalej, nie ma co czekać nie wiadomo na co.
Napisano 13 Luty 201312 l Byle nic w stylu jablko, czy krzesło, bo to taka nuda, że automatycznie zamykam kartę, po przeczytaniu samej nazwy tematu. Może coś 18+? Na przykład sex toy i podziwiamy wyobraźnię forumowiczów w wesolej atmosferze
Napisano 13 Luty 201312 l To Twój temat, tomplus... Pułapka jak dla mnie pasuje, nawet wziąłbym udział ;)