tomplus Napisano 3 Luty 2013 Share Napisano 3 Luty 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FUNKYszou Napisano 5 Luty 2013 Share Napisano 5 Luty 2013 Dla mnie osobiście podchodzi temat pod rzeźbienie, a nie modeling. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YetoKnight Napisano 11 Luty 2013 Share Napisano 11 Luty 2013 Jedziesz z innym tematem (bo ten podchodził bardziej pod sculpt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 11 Luty 2013 Share Napisano 11 Luty 2013 na razie nie ma sensu wg mnie robić TSM, prawie nikt nie bierze udziału, lepiej poczekać z tym chwilę i później do tego wrócić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YetoKnight Napisano 11 Luty 2013 Share Napisano 11 Luty 2013 Ale w poprzednim temacie uczestniczyło 9 osób, może to nie miliony, ale już coś ;/ Uważam, że po prostu temat nie siadł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 11 Luty 2013 Share Napisano 11 Luty 2013 Raczej jak nie chwyci dany temat to wrzucać kolejny aż do skutku. Skąd wiadomo będzie, kiedy będzie dobry czas na wznowienie TSM? Ja bym coś wymodelował bo i chwila by się znalazła i chęci są, ale temat mi zwyczajnie nie podchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paveu69 Napisano 12 Luty 2013 Share Napisano 12 Luty 2013 Ja tam miałem sesję i bardziej czasu nie było, ale właśnie jakby był jakiś ciekawszy temat, to może i w sesji znalazło by się te 2,5h :P Zauważyłem, że jak jest jakiś temat organiczny, albo bardziej rozbudowany, to nikt nie wrzuca nic, tak jak mój kiedyś z parowozem... Proszę następny temat po prostu i jedziemy dalej, nie ma co czekać nie wiadomo na co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomplus Napisano 12 Luty 2013 Autor Share Napisano 12 Luty 2013 To może temat pt: PUŁAPKA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blesik Napisano 13 Luty 2013 Share Napisano 13 Luty 2013 podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Double_G Napisano 13 Luty 2013 Share Napisano 13 Luty 2013 Byle nic w stylu jablko, czy krzesło, bo to taka nuda, że automatycznie zamykam kartę, po przeczytaniu samej nazwy tematu. Może coś 18+? Na przykład sex toy i podziwiamy wyobraźnię forumowiczów w wesolej atmosferze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paveu69 Napisano 13 Luty 2013 Share Napisano 13 Luty 2013 To Twój temat, tomplus... Pułapka jak dla mnie pasuje, nawet wziąłbym udział ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blesik Napisano 13 Luty 2013 Share Napisano 13 Luty 2013 dobry pomysł bo daje duże pole do popisu, można ciekawe rzeczy wymyśleć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomplus Napisano 13 Luty 2013 Autor Share Napisano 13 Luty 2013 Ok. Jutro wrzucę temat z grafiką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi