Napisano 3 Luty 201312 l Witam, Postanowiłem zrobić przerwę od weaponsów, i porobić jakieś pojazdy. Na rozgrzewkę padło na prościutkiego drona, a i czasu za dużo nie zjadł - może ze 2 tygodnie dłubania po pracy tego by było. Standardowa prezentacja: Duży, nieposzatkowany obrazek: KLIK! Podgląd 3d: (low-res teksturki): KLIK! Miniaturki tekstur: Pozdrawiam, Piro [ATTACH=CONFIG]89252[/ATTACH] Edytowane 17 Luty 201312 l przez Piro miniaturka
Napisano 5 Luty 201312 l Bardzo mi się podoba, carbon fiber rotors wyglądają przekozacko. Takie pracki powinny lecieć na fronta ( nie dość, że sam modelik i teksturki pro to jeszcze porządnie zrobione prezentacja). Leci do folderu z inspiracjami.
Napisano 5 Luty 201312 l Co tu pisać, bardzo ładnie. :) Z chęcią zobaczyłbym to cudo w ruchu, chociażby sam zawis.
Napisano 5 Luty 201312 l carbon fiber rotors wyglądają przekozacko. to jest poprostu pattern hexowy, carbon fiber "ciut" inaczej wyglada. Pracka bardzo fajna, zwlaszcza model, z materialami bym moze wiecej koloru dal, ale ciezko o drone szpiegowska swiecaca na pomaranczowo ;)
Napisano 5 Luty 201312 l obawiam się, że będzie z takimi wirnikami mega głośny jak na szpiega. Są fajne filmiki z wyciszonymi dronami, ale nikt sie nie chwali w szczegółach jak to osiągną :/ ale wizualnie super.
Napisano 5 Luty 201312 l Autor Dzięks za pozytywne komentarze, myślałem że będzie gorzej :-) to jest poprostu pattern hexowy, carbon fiber "ciut" inaczej wyglada. True, true, carbon fiber jest plecionką włókien tworzącą pattern z kwadratów, jednak ja mam słabość do hexów, więc troszkę "crysisowo" zrobiłem tutaj. obawiam się, że będzie z takimi wirnikami mega głośny jak na szpiega. Są fajne filmiki z wyciszonymi dronami, ale nikt sie nie chwali w szczegółach jak to osiągną :/ jak ma 4 wirniki, to będzie głośny, na filmach to chyba wyciszają tylko. Posiadam takiego drona do zabawy, myślałem że ciuchutko będzie furgało, jednak wydaje dźwięk przypominający młynek do kawy - no cóż, przepchać takie ilości powietrza przez wirniki, żeby się unosić, to jednak sporo roboty. No i ni eukrywam, model jest raczej... modelem, nie prototypem - w grze da się ciche "wzzzz" i będzie dobrze :D
Napisano 5 Luty 201312 l True, true, carbon fiber jest plecionką włókien tworzącą pattern z kwadratów, jednak ja mam słabość do hexów, więc troszkę "crysisowo" zrobiłem tutaj. mi sie hexy akurat bardzo podobają, tylko chcialem zauwazyc ze to nie zaden farbon cajber. w grze da się ciche "wzzzz" i będzie dobrze :D it made my day :D