Skocz do zawartości

[Obiekt 3D] Quadcopter Drone

Piro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Postanowiłem zrobić przerwę od weaponsów, i porobić jakieś pojazdy. Na rozgrzewkę padło na prościutkiego drona, a i czasu za dużo nie zjadł - może ze 2 tygodnie dłubania po pracy tego by było.

Standardowa prezentacja:

SMD29Xl.jpg

CW0REoy.jpg

lrpn54h.jpg

bXVuPpH.jpg

Duży, nieposzatkowany obrazek: KLIK!

Podgląd 3d: (low-res teksturki): KLIK!

Miniaturki tekstur:

9enxlBDl.jpg

Pozdrawiam,

Piro

[ATTACH=CONFIG]89252[/ATTACH]

Edytowane przez Piro
miniaturka

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Bardzo mi się podoba, carbon fiber rotors wyglądają przekozacko. Takie pracki powinny lecieć na fronta ( nie dość, że sam modelik i teksturki pro to jeszcze porządnie zrobione prezentacja). Leci do folderu z inspiracjami.

carbon fiber rotors wyglądają przekozacko.

to jest poprostu pattern hexowy, carbon fiber "ciut" inaczej wyglada.

Pracka bardzo fajna, zwlaszcza model, z materialami bym moze wiecej koloru dal, ale ciezko o drone szpiegowska swiecaca na pomaranczowo ;)

obawiam się, że będzie z takimi wirnikami mega głośny jak na szpiega. Są fajne filmiki z wyciszonymi dronami, ale nikt sie nie chwali w szczegółach jak to osiągną :/

ale wizualnie super.

Dzięks za pozytywne komentarze, myślałem że będzie gorzej :-)

to jest poprostu pattern hexowy, carbon fiber "ciut" inaczej wyglada.

True, true, carbon fiber jest plecionką włókien tworzącą pattern z kwadratów, jednak ja mam słabość do hexów, więc troszkę "crysisowo" zrobiłem tutaj.

obawiam się, że będzie z takimi wirnikami mega głośny jak na szpiega. Są fajne filmiki z wyciszonymi dronami, ale nikt sie nie chwali w szczegółach jak to osiągną :/

jak ma 4 wirniki, to będzie głośny, na filmach to chyba wyciszają tylko. Posiadam takiego drona do zabawy, myślałem że ciuchutko będzie furgało, jednak wydaje dźwięk przypominający młynek do kawy - no cóż, przepchać takie ilości powietrza przez wirniki, żeby się unosić, to jednak sporo roboty. No i ni eukrywam, model jest raczej... modelem, nie prototypem - w grze da się ciche "wzzzz" i będzie dobrze :D

True, true, carbon fiber jest plecionką włókien tworzącą pattern z kwadratów, jednak ja mam słabość do hexów, więc troszkę "crysisowo" zrobiłem tutaj.

mi sie hexy akurat bardzo podobają, tylko chcialem zauwazyc ze to nie zaden farbon cajber.

w grze da się ciche "wzzzz" i będzie dobrze :D

it made my day :D