Napisano 7 Luty 201312 l Witam. Nareszcie skończona krótka bajka poklatkowa z funkcją wyboru :) Wiem że jest wiele błędów, ale zdobyte doświadczenie jest nie ocenione :) mam nadzieję że komuś się spodoba :) " target="_blank"> etapy powstawania: https://www.facebook.com/BajkaORobaczku [ATTACH=CONFIG]89287[/ATTACH] Edytowane 10 Luty 201312 l przez mieszczuch88
Napisano 15 Luty 201312 l miał szczęście koleś, że trafił na bratnia duszę. A poważnie; świetne. No i Homerowska narracja, pozdro
Napisano 15 Luty 201312 l no popatrz, baba z własnym mieszkankiem się trafiła, farciarz. Nie wyglada powalająco, ale jest fajne i super, ze to zrobiłeś, bo jak sam napisałeś, doświadczenie jest bezcenne. Powodzenia w następnych produkcjach.
Napisano 15 Luty 201312 l Mi się podoba i jestem pełen podziwu dla ludzi którzy jadą filmy poklatkowo... jak uczyniłeś możliwość wyboru?... świetna sprawa... masta plis ticz mi nał..... (master please teach me now)...
Napisano 15 Luty 201312 l Autor dzieki. możliwość wyboru bardzo prosto, dodałem adnotacje na youtube, i połączyłem wpisując linki do każdego wyboru :) wielkie dzieki za komentarze :) - - - Połączono posty - - - wiem że animacja nie jest powalająca, ale biorąc pod uwagę że wszystko musiałem sam tworzyć, a jeszcze piszę i robię pracę magisterską, to nie miałem zbyt dużo czasu. Animacja głównie powstała na zaliczenie przedmiotu, i cieszę się że udało mi się ją skończyć :)