Quentin Napisano 16 Luty 2013 Autor Napisano 16 Luty 2013 (edytowane) Mulholland - właśnie nad tym elementem siedziałem bardzo długo i cieszę się że wyszło ok. JAk się okazuje oczy to kluczowa rzecz w portrecie. :) dzięki ! mallow - dzięki. nie znam tej stronki co podałeś ale zerknę w wolnym czasie. :) Araiel - dzięki za pomysł, już zgłosiłem właśnie. Jednak tam jest taka konkurencja, że raczej nie liczę, że moja pracka się dostanie. :D Hatt3r - no niestety tego czasu jest coraz mniej i mniej... :( przy tym portrecie nieraz siedziałem do 4-5 w nocy bo w dzień szkoła, sporty, nauka... ale dzięki, fajnie że się podoba :) staszek - do mnie nikt nie pisał. Po prostu wrzucałem dwa razy i po ok 2 dniach wyświetlało się info, że praca została odrzucona. Napisałem do jakiegoś moderatora (nie pamiętam nicka) i on mi coś mówił że jest cały panel ludzi którzy segreguje te prace itp itp.. Ale on sam nic za bardzo nie wie. Jeszcze raz potem spróbowałem wrzucić pod innym tytułem i z innym opisem to już od chyba tygodnia mam napis że 'oczekuje na akceptację do galerii...' no jak już tyle razy ją odrzucili to mobliby chociaż krótko napisać o co im chodzi :) kakaku - racja ! też teraz to zauważyłem że to prawe oko jest trochę źle obrócone. dzięki ;) bolitic - dzięki :) Baggins - no nie spodziewałem się że sam Tomek Bagiński skomentuje :D Dzięki ! Zbychowaty - jasne, wrzucę setup shadera w przyszłym tygodniu, jak będę miał dostęp do swojego kompa. peter_f - wow jaki komentarz, dzięki :D mowo - dzięki za miłe słowa :) Tamyl91 - w sumie nie pisali nawet nic, tylko odrzucili. nie mam pojęcia o co chodziło ale trudno :) są inne fora. floo - wątpię w sumie bo przecież realistyczniejsze portety już tam wrzucali. A tło to na początku chciałem rzeczywiście fotke jakąś dać czy enviro ale wyglądalo kiczowato więc zdecydowałem się na proste tło. Edytowane 16 Luty 2013 przez Quentin
bolitic Napisano 16 Luty 2013 Napisano 16 Luty 2013 Niedługo być może inni będą pisać: no nie spodziewałem się że sam Artur Tarnowski skomentuje :D Dzięki ! ;) Powodzienia!
Logarytm Napisano 19 Luty 2013 Napisano 19 Luty 2013 Super praca. Gratuluję wyczucia i chęci do dalszej samorealizacji. Zapytam jeszcze czy liczyłeś może całkowitą ilość nazwijmy to roboczogodzin? :) Peace!
Quentin Napisano 19 Luty 2013 Autor Napisano 19 Luty 2013 Dzięki Logarytm i bolitic. Logarytm - nie mam pojęcia ile godzin by to było.. ale siedziałem nad tym niecałe 2 miesiące. Oczywiście z przerwami, czasem przez tydzień prawie nic nie ruszyłem. :) Jeszcze taka alternatywna wersja z tłem
ledyr Napisano 21 Luty 2013 Napisano 21 Luty 2013 dobra robota, wyglada bardzo realistycznie PS. Zamiast "Bald Man" lepiej pasowalby "Thumb Man" :D
max_1989 Napisano 21 Luty 2013 Napisano 21 Luty 2013 Z tlem duzo lepiej, pod katem technicznym idealnie wykonany portret!
andy_a Napisano 22 Luty 2013 Napisano 22 Luty 2013 Wersja z tłem dużo lepsza - głowa jest osadzona w otoczeniu i widz nie zastanawia się skąd się bierze niebieskie światło. Tak na przyszłość radziłbym pamiętać, że praca często jest tak dobra jak jej najsłabszy element [a np. gładkość łysiny czy uszu odstaje od zdetalizowanej twarzy] - w ubraniu też przydałby się kieszenie czy jakieś naszywki, tak by postać zaczęła opowiadać swoją historię - ale już za samą techniczną stronę daję 5 gwiazdek :)
Gość Cornelius Scipio Napisano 25 Luty 2013 Napisano 25 Luty 2013 Artur tak dalej...cieszę się niezmiernie,ale ten dworzec to i tak macie mały :P
Rekomendowane odpowiedzi