tomplus Napisano 14 Luty 2013 Share Napisano 14 Luty 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slim_ Napisano 14 Luty 2013 Share Napisano 14 Luty 2013 Fajny temat i jeszcze lepszy plakat ;) Jak znajdę trochę czasu to coś machnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blesik Napisano 19 Luty 2013 Share Napisano 19 Luty 2013 ja pierwszy mam nadzieje że nie ostatni, mobilizacja panowie i panie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blesik Napisano 20 Luty 2013 Share Napisano 20 Luty 2013 no weźcie, tak to każdy gadał że fajny temat a teraz cisza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YetoKnight Napisano 20 Luty 2013 Share Napisano 20 Luty 2013 Ja raczej wrzucę coś jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrRambo Napisano 20 Luty 2013 Share Napisano 20 Luty 2013 jakby było więcej czasu to bym wymodelował ten obrazek, ale w 2 godziny się nie uda:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blesik Napisano 20 Luty 2013 Share Napisano 20 Luty 2013 wygrywasz XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheAro400 Napisano 21 Luty 2013 Share Napisano 21 Luty 2013 Nie jest to nic specjalnego, bo jestem początkującym, ale że nie ma chętnych do wzięcia udziału to ja coś wrzucam. Jest to najprostsza pułapka na mysz, ale łapiemy ją żywą. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YetoKnight Napisano 21 Luty 2013 Share Napisano 21 Luty 2013 Pułapka na szczury: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paveu69 Napisano 21 Luty 2013 Share Napisano 21 Luty 2013 (edytowane) Poczekacie na mnie panowie? Dopiero skończyłem zmianę i wracam do domu... OK, 2h po terminie co prawda, ale wcześniej nie było czasu. Pułapka na duchy z GhostBusters :D Edytowane 22 Luty 2013 przez Paveu69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blesik Napisano 22 Luty 2013 Share Napisano 22 Luty 2013 pozamiatane xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi