Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Heya, ostatnio udalo mi sie wykrasc reela z Ubisoftu wiec chcialem go wam pokazac.

Pierwsze 3 kille to edited mocap, cala reszta po 15 sek to keyframe

Pozdrawiam

32167_10200669592129170_1157697702_n.jpg

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Superb! Stary, bardziej mi sie podobaja keyframy niz te czyszczone mocapy, ale wszystko miodzik jak dla mnie. W trojeczke jeszcze nie gralem, podobno mocno srednie zakonczenie, ale... giera nalezy do moich ulubionych, wiec przy okazji dzieki za wlozona prace ;)

Napisano

Dzieki za komentarze, jest chaotycznie bo reel powstawal na szybko podczas pracy nad kolejnym projektem. Nie bylo czasu zebym mogl poprawic kamery czy dopiescic animacje ... to co widac to 99% tego co bylo exportowane do gry + kamery, trzeba pamietac ze to nie cinematic tylko tysiace animacji ktore maja dobrze wygladac w silniku.

Wiekszosc czasu pracowalem przy nowych skokach i nad tym jak Connor ma sie poruszac na drzewach

pozdro

Napisano

Ahhh movement na drzewach kozacki. Nezumi pograj w AC III dla samego, nowego systemu walk i ogolnie rozgrywki.

Animacje wygladaja swietnie w grze.

Napisano

Naciagane to skakanie po drzewach w tym klimacie, ale co tam - wyglada swietnie i to tylko gra a nie dokument. Zagram na pewno tylko najpierw poprzedniczka ktora ledwo zaczalem...

Napisano

Właśnie ten chaos czyni ten reel tak dobrym: ostre cięcia, trzęsienie kamery, ostre kadry. To wszystko podkreśla żywiołową animacje.

Bardzo mi się podobają skoki w szybkości lecące od slow motion do ruchów na 1-2 klatkach. Wygląda to fantastycznie trochę animowanie, ale bardziej dynamicznie

Macie tam fajne Calamari rigi, wyglądają ciekawiej niż z te "oskórowane" bueheheh.