JoseConseco Napisano 28 Luty 2013 Share Napisano 28 Luty 2013 Tak dobrej grafiki jeszcze nie widziałem: http://www.11bitstudios.com/games/14/anomaly-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 28 Luty 2013 Share Napisano 28 Luty 2013 ale fajna stylistyka animacji. co do grafiki to w sumie nic nie widac jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 28 Luty 2013 Share Napisano 28 Luty 2013 Świetnie się zapowiada :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 28 Luty 2013 Share Napisano 28 Luty 2013 Oby wniosło nieco więcej świeżości niż Anomaly Korea :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 28 Luty 2013 Share Napisano 28 Luty 2013 (edytowane) .......:))))))))))))))))))... l..... *)... dla moderatora....!!!! czy to jakiś nowy model demokracji....???... bo za usunięty post dostałem 6 podziękowań.... !!!! Edytowane 1 Marzec 2013 przez dziadek3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdiJager Napisano 2 Marzec 2013 Share Napisano 2 Marzec 2013 Miałem przeczucie, że będziecie robić dwójkę ;-) Korea jest/będzie na PieCe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi