Napisano 9 Marzec 200322 l Witam! Mam meshtools 2.5. Jak chcesz to moge Ci przeslac mailem, tylko podaj swoj adres lub pisz na moj.
Napisano 10 Marzec 200322 l Greetings! A czy ja mogiem prosic? ;) Moj e-mail: [email protected] Bardzo bylbym dzwieczny.
Napisano 11 Marzec 200322 l Witam, zobaczcie tu: http://www.ground-studios.de/stuff/meshtools/meshtools_eng.htm tam jest tutek instalacji i linki do scryptow, poza tym Meshtools jest przeciez na CD2 3ds max5 Pozdrawiam crys
Napisano 29 Marzec 200321 l Ściągłem meshtools 2.5 ale nie mogę go zainstalować zrobiłem tak jak kazali mi w readme(razem z modlitwą) [jupi] Pomóżcie!
Napisano 29 Marzec 200321 l Nie wystarczy meshtoolsa zainstalowac. Po instalacji nigdzie go nie widac. Trzeba go jeszcze dodac w Customize UI na przyklad do menu lub Tab panel. O ile pamietam, jest to opisane w manualu do meshtoolsa.
Napisano 30 Marzec 200321 l A gdzie szukales? Wlaczasz w menu Customize -> Customize User Interface, przelaczasz na przyklad na Menus. w Group powinienes miec Main UI, a w Category powinienes znalezc Meshtools. I sonie podwieszasz gdzie chcesz. A w ogole to o ile pamietam (jesli zle pamietam to niech mnie ktos poprawi), ale najpierw trzeba go chyba odpalic w skrypt edytorze.. [Edited on 30-3-2003 by Ajgor]
Napisano 30 Marzec 200321 l witam, ludzie, przeciez powyzej podalem link........z obrazkami.......jak to sie instaluje to jeden ze sposobow Pozdrawiam
Napisano 31 Grudzień 200717 l A ktoś może tutaj podać, które funkcje powinny być w Meshtools SEL, a które w MOD ? Próbowałem tego linku w tutorialu instalacji, ale error 404.. :(
Napisano 31 Grudzień 200717 l I co w związku z tym ma data? Ja się teraz pytam.. :S :( A nowego tematu nie założę.
Napisano 31 Grudzień 200717 l A co to znaczy ze syn gornika?? Tak sie pytam, bo ja jestem gornik i mam dwoch synow :)