KMiklas Napisano 10 Marzec 2013 Share Napisano 10 Marzec 2013 (edytowane) Hej. Taka tam, szybka pracka na szybki konkurs. ;) http://www.behance.net/gallery/Imagine-the-iWatch/7536951 Blender, PS, Inkscape, Sketchfab (render, podgląd 3D). Pozdro :) Edytowane 11 Marzec 2013 przez KMiklas poprawa nazwy tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 10 Marzec 2013 Share Napisano 10 Marzec 2013 Bardzo przyjemne dla oka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 10 Marzec 2013 Share Napisano 10 Marzec 2013 Bardzo dobre! Oprócz tych ząbkowabych gradientów bardzo fajnie się prezentuje i wcale prostota nie jest tożsama z biedą w tym wypadku;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMiklas Napisano 10 Marzec 2013 Autor Share Napisano 10 Marzec 2013 Dzięki panowie! ^^ ząbkowabych gradientów Właśnie nie mogę się z tym jeszcze uporać. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nagash Napisano 10 Marzec 2013 Share Napisano 10 Marzec 2013 Hej, fajna praca. Jak sobie radzić z gradientami? Zmiana kolorów na 16, 32 bity lub dodanie lekkiego noise i po sprawie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMiklas Napisano 10 Marzec 2013 Autor Share Napisano 10 Marzec 2013 O, o tym nie pomyślałem. Spróbuję następnym razem. Dzięks :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 10 Marzec 2013 Share Napisano 10 Marzec 2013 Nagash: No dobra, ale i tak finalnie pójdzie pewnie na 8;) Niestety na bandy nie ma innego sposobu niż jittery;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMiklas Napisano 11 Marzec 2013 Autor Share Napisano 11 Marzec 2013 Dorobiłem jeszcze pasek na szybko (musiałem zdążyć przed 12:00). iWatch (click to view in 3D) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi