olaf Napisano 15 Marzec 2013 Share Napisano 15 Marzec 2013 (edytowane) Zimowy wicher daremne porywa posty. Jakby ktoś był ciekaw interaktywnego show z targów CeBit 2013. Wszystko jest w creditsach na vimeo. nie widzialem w newsach to wrzucam: Edytowane 15 Marzec 2013 przez olaf literowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 15 Marzec 2013 Share Napisano 15 Marzec 2013 brak szacunku dla kogokolwiek jest brakiem szacunku dla wszystkich... a więc i dla samego siebie... gratuluję...!!!... i czekam na następne kroki w rozwoju ksenofobii... mury i getta.....:)))) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 15 Marzec 2013 Share Napisano 15 Marzec 2013 Szkoda, że usunięta została cała konwersacja. Było jednak parę postów na temat, w tym moje, i bigalebowskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 15 Marzec 2013 Share Napisano 15 Marzec 2013 Odpowiedzialność zbiorowa, żebyś przypadkiem nie pomyślał że już jesteś w Europie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 15 Marzec 2013 Share Napisano 15 Marzec 2013 Nabawię się lęków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baggins Napisano 16 Marzec 2013 Share Napisano 16 Marzec 2013 wow - to ładnie. Który to moderator ma taki szeroki gest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 16 Marzec 2013 Autor Share Napisano 16 Marzec 2013 usunąłem stary wątek, założyłem nowy. Jako założyciel wątku miałem takie uprawnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 16 Marzec 2013 Share Napisano 16 Marzec 2013 @olaf....brak szacunku dla kogokolwiek jest brakiem szacunku dla wszystkich... a więc i dla samego siebie... już teraz wiem komu mam gratulować... korzystania z uprawnień bez opamiętania...!!!...:)))... ale żaby tak Bagginsa do kosza.... no nie wiem czy są takie uprawnienia....!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotomonks Napisano 17 Marzec 2013 Share Napisano 17 Marzec 2013 Panie gospodarz, jak wyrzucasz na zbity pysk, to już nie zapraszaj ponownie. Albo napisz wytyczne, jakie chcesz mieć tu wypowiedzi. Że obejrzeliśmy albo że fajny show? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi