rice Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 (edited) rice BartoszPiasecki Szwadron YetoKnight DreamLoveKit spolsh Blesik AdrianS Paveu69 Edited March 24, 2013 by rice Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrek6896 Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Rice pozamiatał jak dla mnie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ven Kin Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 rice, fajnie jak na godzinę pracy, szkoda że nie chciało Ci się kończyć :/ DreamLoveKit pozamiatał jak dla mnie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rice Posted March 25, 2013 Author Share Posted March 25, 2013 milo mi ;) ale chyba wam sie praca dlk nie doczytala, czysciutka ladnie pokazana, dla mnie zwyciezca. Dream Love Kit zakladaj nowy temat bo tu juz siie nic nie zmieni :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blesik Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 dla mnie najdziwniejsze że mało tutaj zboczeńców i mało głosów na spolsha było :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paveu69 Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Ja właśnie myślałem nad DLK, i Spolsh, obie prace bardzo fajne! No offence rice ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreamLoveKit Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 (edited) Dzięki:) Z nowym wątkiem się jeszcze wstrzymajmy do zakończenia bieżącego głosowania, bo teoretycznie sprawa wciąż jest otwarta. Korzystając z okazji, zwracam się do Was z pytaniem o ew. następny temat: chcecie dalej kontynuować zabawę związaną z "kuciem" ekwipunku fantasy, czy dla odmiany mam wyjść z własnym pomysłem, a do kowalstwa wrócimy w kolejnych edycjach? Blesik, Nie rozumiem jaki czynnik miałby warunkować zboczenie osób głosujących na pracę spolsha. Tak czy siak, ten piąty głos jest ode mnie:) Fantastycznie wyszły falbanki obramujące dolną część kostiumu. I urzeka rozstaw piersi, jak z gier 3D z końcówki lat 90 (wspomnień czar;)). Bardzo klimatyczna praca. Edited March 25, 2013 by DreamLoveKit Link to comment Share on other sites More sharing options...
YetoKnight Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Osobiście uważam, że można by to kontynuować, przynajmniej jest spore zainteresowanie, choć z drugiej strony nie wiem czy powinienem się odzywać patrząc na liczbę głosów na mnie ;D Ostatecznie DLK to Twój wybór. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spolsh Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Blesik, na poczatku, gdy zobaczyłem same męskie zbroje chciałem zrobić tylko higlevelowe stringi dla żartu :). Paveu69, DreamLoveKit, Dzięki, cieszę się, że się wam podoba. Wspierałem się concept artem i udało się nie zepsuć jego proporcji. Imho rice i DreamLoveKit mają ładną i czystą topologię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blesik Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 "zboczone" znaczy takie wyolbrzymienie walorów pracy spolsha :D co do tematu to ja bym proponował zrobić jeden tydzień odpoczynku żeby ludziom się nie znudziło :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartoszPiasecki Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 co do tematu to ja bym proponował zrobić jeden tydzień odpoczynku żeby ludziom się nie znudziło :) Może dla małej odmiany np zbroje z przyszłości ??? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreamLoveKit Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Dziękuję głosujacym za wyróżnienie i gratuluję wszystkim uczestnikom:) Zapraszam do najnowszej edycji TSM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts