Pabllos Napisano 2 Kwiecień 2013 Napisano 2 Kwiecień 2013 (edytowane) Hej Po długiej przewie kiedy moja głowa napełniła się nowymi pomysłami , postanowiłem zabrać się za nowy projekt. Kolejny mój koncept to Lamborghini który będę wykonywać pomiędzy zleceniami i kontraktami . Będzie to sportowe auto z dwoma miejscami oraz silnikiem umieszczonym z tyłu auta. Pojazd będzie także bardzo luksusowy i w klimacie retro ( o ile uda mi się ten styl zachować a moja wyobraźnia nie pokrzyżuje mi planów :) ). Tutaj wrzucam mały render dla smaku ;) Uploaded with ImageShack.us[ATTACH=CONFIG]90482[/ATTACH] Edytowane 14 Październik 2013 przez Pabllos
YetoKnight Napisano 2 Kwiecień 2013 Napisano 2 Kwiecień 2013 Zapowiada się kolejny świetny projekt. Trzymam kciuki :)
thecrev Napisano 3 Kwiecień 2013 Napisano 3 Kwiecień 2013 Fajnie że wziąłeś się za kolejny projekt i mam nadzieję, że go ukończysz.
Pabllos Napisano 6 Kwiecień 2013 Autor Napisano 6 Kwiecień 2013 Dzięki koledzy :) Na pewno skończę tylko może mi się praca nad nim rozłożyć w czasie. Uploaded with ImageShack.us
xmass Napisano 6 Kwiecień 2013 Napisano 6 Kwiecień 2013 Kiedy będzie jakiś 'reveal' żeby było coś widać ? Fajnie się zapowiada tylko ten "deszcz" mnie nie przekonuje.
Kramon Napisano 13 Maj 2013 Napisano 13 Maj 2013 Hehe po tym co ostatnio lambo pokazało nie wiem czy widziałeś tego jedno soboowego kosmicznego vehicla to Twój będzie cywilizowany :D
Pabllos Napisano 15 Maj 2013 Autor Napisano 15 Maj 2013 Tak widziałem te dwa nowe modele Lamborghini i jeden mi sie podoba a drugi nie za bardzo ale to to kwestia gustu;) Tutaj wystawiam felgę.Chociaż nie chciałem tego robić ale moi fani z Behance prosili mnie o jakiś nowy detal projektu , więc nie chciałem być tajemniczy i podzieliłem się z nimi przynajmniej kołem....A jak dla nich to zrobiłem to tutaj także dla was publikuję :) Pozdrawiam a ja biorę się dalej do pracy;) Uploaded with ImageShack.us
Kramon Napisano 15 Maj 2013 Napisano 15 Maj 2013 No no fajnie to wygląda jednak nad materiałem gumy bym posiedział bo nie jest najlepiej. Tak to w sumie dobrze swoją drogą daj link na behance bo też tam siedzę.
Loozack Napisano 15 Maj 2013 Napisano 15 Maj 2013 Zapowiada się bardzo ciekawie, chętnie będę śledził progress. Pozdrawiam.
Pabllos Napisano 15 Maj 2013 Autor Napisano 15 Maj 2013 Dzięki koledzy!! Tak materiał gumy jest słaby tak jak tarczy hamulcowej , ale to są pierwsze przymiarki materiałów więc jeszcze do finalnych renderów je podkręcę :) Link; http://www.behance.net/Pabllos Za jakiś czas coś wystawię nowego pozdrawiam Loozack
Pabllos Napisano 15 Maj 2013 Autor Napisano 15 Maj 2013 A tu jeszcze mały up. poprawiony materiał tarczy oraz materiał opony(ale pójdzie jeszcze pod młotek bo nie jestem z niego zadowolony) oraz doczepiony mały zacisk po lewej. Pozdrawiam Uploaded with ImageShack.us
Kramon Napisano 16 Maj 2013 Napisano 16 Maj 2013 Co do materiału gumy to daj tam jakąś noise texture na bump albo cell o bardzo mocnym zagęszczeniu czarnobiałym z delikatnym bumpem.
Pabllos Napisano 22 Maj 2013 Autor Napisano 22 Maj 2013 Hej tutaj kierownica , mała przerwa od nadwozia ... Materiały na razie próbne ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Kramon Napisano 22 Maj 2013 Napisano 22 Maj 2013 nieźle nieźle fajnie jakbyś zrobił jakiś lepszy kontrast szfów np kiera czarna to co trzymamy rękami czerwona skóra i szwy czerwone. ale nie taka jaskrawa tylko taka ciemny czerwony no wiesz jaki ;D
indian Napisano 22 Maj 2013 Napisano 22 Maj 2013 super ta kierownica, szczególnie pierwszy jej wariant :D
Pabllos Napisano 14 Październik 2013 Autor Napisano 14 Październik 2013 Hej Po długiej przerwie mały up. Trochę praca mi się wydłużyła nad tym konceptem...Jestem trochę zawalony zleceniami oraz robię jeszcze jeden własny concept car o nazwie Delahaye który też znajdziecie w WIP. Wykonuję dwa auta naraz więc musicie się uzbroić w cierpliwość ;) Pozdrawiam Uploaded with ImageShack.com
Rekomendowane odpowiedzi