Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej

Po długiej przewie kiedy moja głowa napełniła się nowymi pomysłami , postanowiłem zabrać się za nowy projekt. Kolejny mój koncept to Lamborghini który będę wykonywać pomiędzy zleceniami i kontraktami . Będzie to sportowe auto z dwoma miejscami oraz silnikiem umieszczonym z tyłu auta. Pojazd będzie także bardzo luksusowy i w klimacie retro ( o ile uda mi się ten styl zachować a moja wyobraźnia nie pokrzyżuje mi planów :) ).

Tutaj wrzucam mały render dla smaku ;)

resonare.jpg

Uploaded with ImageShack.us[ATTACH=CONFIG]90482[/ATTACH]

Edytowane przez Pabllos

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 5,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Fajnie że wziąłeś się za kolejny projekt i mam nadzieję, że go ukończysz.

Napisano

Kiedy będzie jakiś 'reveal' żeby było coś widać ? Fajnie się zapowiada tylko ten "deszcz" mnie nie przekonuje.

Napisano

Hehe po tym co ostatnio lambo pokazało nie wiem czy widziałeś tego jedno soboowego kosmicznego vehicla to Twój będzie cywilizowany :D

Napisano
  • Autor

Tak widziałem te dwa nowe modele Lamborghini i jeden mi sie podoba a drugi nie za bardzo ale to to kwestia gustu;)

Tutaj wystawiam felgę.Chociaż nie chciałem tego robić ale moi fani z Behance prosili mnie o jakiś nowy detal projektu , więc nie chciałem być tajemniczy i podzieliłem się z nimi przynajmniej kołem....A jak dla nich to zrobiłem to tutaj także dla was publikuję :)

Pozdrawiam a ja biorę się dalej do pracy;)

rim1p.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Napisano

No no fajnie to wygląda jednak nad materiałem gumy bym posiedział bo nie jest najlepiej. Tak to w sumie dobrze swoją drogą daj link na behance bo też tam siedzę.

Napisano
  • Autor

Dzięki koledzy!!

Tak materiał gumy jest słaby tak jak tarczy hamulcowej , ale to są pierwsze przymiarki materiałów więc jeszcze do finalnych renderów je podkręcę :)

Link; http://www.behance.net/Pabllos

Za jakiś czas coś wystawię nowego pozdrawiam Loozack

Napisano
  • Autor

A tu jeszcze mały up. poprawiony materiał tarczy oraz materiał opony(ale pójdzie jeszcze pod młotek bo nie jestem z niego zadowolony) oraz doczepiony mały zacisk po lewej.

Pozdrawiam

rim2p.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Napisano

Co do materiału gumy to daj tam jakąś noise texture na bump albo cell o bardzo mocnym zagęszczeniu czarnobiałym z delikatnym bumpem.

Napisano

nieźle nieźle fajnie jakbyś zrobił jakiś lepszy kontrast szfów np kiera czarna to co trzymamy rękami czerwona skóra i szwy czerwone. ale nie taka jaskrawa tylko taka ciemny czerwony no wiesz jaki ;D

Napisano
  • Autor

Hej

Po długiej przerwie mały up. Trochę praca mi się wydłużyła nad tym konceptem...Jestem trochę zawalony zleceniami oraz robię jeszcze jeden własny concept car o nazwie Delahaye który też znajdziecie w WIP.

Wykonuję dwa auta naraz więc musicie się uzbroić w cierpliwość ;)

Pozdrawiam

i4f9.jpgUploaded with ImageShack.com