CzAk1 Napisano 9 Kwiecień 2013 Napisano 9 Kwiecień 2013 (edytowane) Pojawił się krótki film, z którego dowiecie się jak powstawały concept arty środowiska do gry The Last of Us. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2854 Edytowane 9 Kwiecień 2013 przez CzAk1
thecrev Napisano 10 Kwiecień 2013 Napisano 10 Kwiecień 2013 najbardziej ubolewam nad tym że nie ma tej gry na PC :(
tr3buh Napisano 10 Kwiecień 2013 Napisano 10 Kwiecień 2013 jak dla mnie nie ma co ubolewać, jakby to był open world to co innego
ezils Napisano 10 Kwiecień 2013 Napisano 10 Kwiecień 2013 (edytowane) Niektóre gry aż się proszą o liniowość. TLOU ponoć nie będzie jak Uncharted, ale nie przeszkadza mi brak open world, w którym pewnie bym się nudził - jak w wiekszości gier tego typu... Dla przykładu Far Cry 3. Niby ratujemy kumpli, a poboczne zadania w ogole nie maja wiele wspolnego z fabuła i znudzilo mi się to dość szybko, ale grę ukończyłem. Uncharted, The Last of Us to gry nastawione na fabułę, klimat, rozgrywke, akcje. Nie mogę się doczekać, ta gra nie moze byc slaba. Edytowane 10 Kwiecień 2013 przez ezils
mallow Napisano 10 Kwiecień 2013 Napisano 10 Kwiecień 2013 O ja, ale ta gra pięknie wygląda. Czy te fragmenty z "gameplayu" to było jeszcze PS3 czy już PS4?
Sidre Napisano 10 Kwiecień 2013 Napisano 10 Kwiecień 2013 to bedzie ultra sztos! ND to chyba najcenniejsze studio dla Sony. No i bedzie artbook! PS3 sie bedzie grzało...
Kusanagi Napisano 10 Kwiecień 2013 Napisano 10 Kwiecień 2013 wyglada kapitalnie ...ND to chyba najlepsze studio tej generacji wedlug mnie i nie moge sie doczekac co oni pokaza na ps4
mallow Napisano 10 Kwiecień 2013 Napisano 10 Kwiecień 2013 Wszystko PS3 podobno. No to emejzing. Fajnie, że nie trzeba będzie jeszcze nowej konsoli kupować, żeby w to pograć. Zapowiada się kapitalnie. Grafa, klimat, gameplay. Będzie moc.
ezils Napisano 10 Kwiecień 2013 Napisano 10 Kwiecień 2013 Dla lepszej "wczuty" obejrzę sobie film "Droga" przed zagraniem ;)Kurde, jeszcze tyle fajnych gier wychodzi na PS3, że kupno PS4 raczej poczeka.
ezils Napisano 11 Kwiecień 2013 Napisano 11 Kwiecień 2013 Damn... Może warto zakupić PS3? Staniała nieźle.
mallow Napisano 11 Kwiecień 2013 Napisano 11 Kwiecień 2013 Cena samej konsoli to jedno, ale to co jest najlepsze w PS3 to PLUS. Ja nie nadążam ograć wszystkich gier co dają co miesiąc w PLUSIE. Jak mi się skończy subskrypcja we wrześniu, to na bank przedłużam o kolejny rok.
KaliditusZaliditey Napisano 11 Kwiecień 2013 Napisano 11 Kwiecień 2013 Zastanawia mnie czemu atmosfera wyludnionych metropolii, wizje poapokaliptyczne są takie urzekające i czy jako ludzkość, świadomość zbiorowa, nie będziemy dążyć do urzeczywistnienia tych wizji
ezils Napisano 11 Kwiecień 2013 Napisano 11 Kwiecień 2013 @mallow - biłem się z myślami czy zakupić PLUS, ale nie gram zbyt dużo i pewnie bym też nie zdążył wszystkiego ograć na czas. Darmowe gry ostatnio mają zacne trzeba przyznać.
Rekomendowane odpowiedzi