Napisano 18 Kwiecień 201311 l Witam, od paru miesiecy pracuje w malym studiu robiącym gry na smartphony i postanowiłem podzielić się tutaj częścią tego co robie w pracy. Do stworzenia poniższych modeli/leveli urzyłem blendera, photoshopa, gimpa, xnormala oraz unity. No i to by bylo narazie na tyle. Pozdrawiam. Edytowane 12 Styczeń 201411 l przez Shomps
Napisano 15 Czerwiec 201311 l Eee no bardzo pozytywne :D Widać jak dużo robi brak miniaturki przy temacie - po prostu go ominąłem, teraz przez przypadek wlazłem, zdziwiony że nie wiedziałem tych prac wcześniej. Bardzo fajne te LPki, największe wrażenie robi pierwszy screen oczywiście :-) Czekam na więcej! Pozdrawiam, Piro~
Napisano 15 Czerwiec 201311 l Też ten temat mi jakoś umknął :/. Bardzo pozytywnie :) chociaż ogólnie przy drewnie na handpainted bym dał więcej detalu.
Napisano 29 Czerwiec 201311 l Autor Chico napisał: https://www.assetstore.unity3d.com/#/publisher/1114 Sprzedaja sie cos? Tak, głównie enviromenty takie jak stadiony i plansze z szachownicami.
Napisano 12 Styczeń 201411 l Autor Witam, dawno nic nie dodawałem więc czas najwyższy coś wrzucić nowego, tak więc taka o skromna oponka z felgą. Modelowane w Blenderze 1618 trisów, textury xNormal i Photoshop, wszystkie w rozdzielczosci 1024x1024 Zdaje sobie sprawe że normalmapa na feldze wyglada kiepsko, tylko jak widać na screen'ie z podgladu xNormala tam wyglada tak jak powinna, natomiast w marmosecie i blenderze wyglada dużo gorzej, nie wiem od czego to zależy byc może ktoś z forumowiczów mi podpowie jak rozwiązac ten problem Pozdrawiam. Edytowane 12 Styczeń 201411 l przez Shomps