Shomps Napisano 18 Kwiecień 2013 Napisano 18 Kwiecień 2013 (edytowane) Witam, od paru miesiecy pracuje w malym studiu robiącym gry na smartphony i postanowiłem podzielić się tutaj częścią tego co robie w pracy. Do stworzenia poniższych modeli/leveli urzyłem blendera, photoshopa, gimpa, xnormala oraz unity. No i to by bylo narazie na tyle. Pozdrawiam. Edytowane 12 Styczeń 2014 przez Shomps
Fr3d3k Napisano 19 Kwiecień 2013 Napisano 19 Kwiecień 2013 bardzo fajne to. Tekstura pomnika super Wrzucaj więcej :) 1
Piro Napisano 15 Czerwiec 2013 Napisano 15 Czerwiec 2013 Eee no bardzo pozytywne :D Widać jak dużo robi brak miniaturki przy temacie - po prostu go ominąłem, teraz przez przypadek wlazłem, zdziwiony że nie wiedziałem tych prac wcześniej. Bardzo fajne te LPki, największe wrażenie robi pierwszy screen oczywiście :-) Czekam na więcej! Pozdrawiam, Piro~
Arthus Napisano 15 Czerwiec 2013 Napisano 15 Czerwiec 2013 Też ten temat mi jakoś umknął :/. Bardzo pozytywnie :) chociaż ogólnie przy drewnie na handpainted bym dał więcej detalu.
Chico Napisano 20 Czerwiec 2013 Napisano 20 Czerwiec 2013 https://www.assetstore.unity3d.com/#/publisher/1114 Sprzedaja sie cos?
Shomps Napisano 29 Czerwiec 2013 Autor Napisano 29 Czerwiec 2013 https://www.assetstore.unity3d.com/#/publisher/1114 Sprzedaja sie cos? Tak, głównie enviromenty takie jak stadiony i plansze z szachownicami.
Shomps Napisano 12 Styczeń 2014 Autor Napisano 12 Styczeń 2014 (edytowane) Witam, dawno nic nie dodawałem więc czas najwyższy coś wrzucić nowego, tak więc taka o skromna oponka z felgą. Modelowane w Blenderze 1618 trisów, textury xNormal i Photoshop, wszystkie w rozdzielczosci 1024x1024 Zdaje sobie sprawe że normalmapa na feldze wyglada kiepsko, tylko jak widać na screen'ie z podgladu xNormala tam wyglada tak jak powinna, natomiast w marmosecie i blenderze wyglada dużo gorzej, nie wiem od czego to zależy byc może ktoś z forumowiczów mi podpowie jak rozwiązac ten problem Pozdrawiam. Edytowane 12 Styczeń 2014 przez Shomps
Rekomendowane odpowiedzi