Napisano 26 Kwiecień 201311 l Piekne symbole falliczne i to ile zmiesciles na jednym obrazku.Ale generalnie jesli to ma byc sztuka,to bardzo wtorne.
Napisano 26 Kwiecień 201311 l Ciesze się dziadku, ze pomimo złamanego obojczyka działasz dalej. Chociaz tyle, ze czasu masz bo ja mam jego deficyt. Co do obrazka od technicznej strony, to dokładnie widac co zrobione w CE, co w maxie i co w PS(z mojego punktu widzenia). Razi trochę pierwszy plan(krzesło z ksiazka), wydaje się być wklejony i niezintegrowany z otoczeniem. Jeśli chodzi o przekaz, to surrealistyczna wizja, dobitnie przedstawiajaca Twój styl. Sztuka to zauwazyc i widzieć, ze pomysl jest
Napisano 26 Kwiecień 201311 l a i jeszcze jedno, powiedz dziadku, gdzie umiesciles te symbole falliczne, o których pisze @zimny, bo chyba nie jestem zbyt wyuzdany i ich nie widze.
Napisano 26 Kwiecień 201311 l Autor @Mulholland... chopie....nie pij tyle...:))) @torm... jak ktoś mówi, że nie rozumie... to ja też to rozumie...:))) @MariushO... nudzę się to coś tam udłubię lewą ręką... no to wychodzi lewizna...:))) o fallusy musisz się go sam zapytać ja szpiczastych nie widziałem...!!!
Napisano 26 Kwiecień 201311 l No lewizna to taka nie jest, "lewy" to jest chyba "członek" naszego forum co widzi fallicyzm we wszystkim co stoi, podnosi się i zamierza się podnieść!(i jakkolwiek zinterpretowal wszystko co zobaczyl na tym obrazku)! Gratki za wzięcie się za cryengine, szkoda, ze pracujesz w maxie a ja w mayce, bo moznaby cos skombinować(choć to i tak granica do pokonania). Co moglbym Ci doradzić, to zrezygnować z presetow w CE jeśli chodzi o roslinnosc. To szajs pod gry. Wlasnie składam sobie bibliotekę pod renderowanie. Jest tylko problem z optymalizacja, bo jak umieszczę wiele w scence to potrafi fps spaść niemiłosiernie. Renderowanie do klatek nie przeszkadza , bo to kwestia sekund. Szukam teraz złotego srodka na jakość i szybkość. Jak jesteś zaiteresowany to mogę się podzielić . Nadchodzi dlugi weekend to powinienem skonczyc, co zaczalem.
Napisano 26 Kwiecień 201311 l Autor bawię się na razie leworęcznie... jak zwykle z podstawowymi technicznymi rzeczami sobie nie radzę... zgrać sekwencji klatek dalej nie potrafię.... eksport z maxa tez mi nie wychodzi... a z napieprzejącym barkiem myśkenie jest lekko średnie...:)). spytać się nie ma kogo... no trochę mi to zajmie...:)))))