be3 Napisano 29 Kwiecień 2013 Napisano 29 Kwiecień 2013 Witajcie! tym razem kilka wnętrz wykonanych w ramach konkursu "CadTerma 2013" pozdrawiamy :) be3.
DrRambo Napisano 29 Kwiecień 2013 Napisano 29 Kwiecień 2013 kot i dziewczyna, mimo, że ladna to psują render
Biolo_idiota Napisano 29 Kwiecień 2013 Napisano 29 Kwiecień 2013 Mnie się bardzo podoba kot na pierwszym ujęciu, ale na drugim wraz z kobietą są odrobinę odstają. Za to trzecie ujęcie bardzo mi się podoba przez te flary i zabrudzenia w powietrzu.
Mulholland Napisano 29 Kwiecień 2013 Napisano 29 Kwiecień 2013 Dwa pierwsze mi się podobują, w trzecim w pierwszej chwili się pogubiłem. Wyszła taka płaska abstrakcyjna kompozycja trochę.
porti Napisano 29 Kwiecień 2013 Napisano 29 Kwiecień 2013 bardzo ladne. zdesaturować/tyzować ? wlepki i będzie jeszcze lepiej
vizpeople Napisano 1 Maj 2013 Napisano 1 Maj 2013 Milusi klimat. Sofkę gdzieś już widziałem :) Pozdr.
MichalNowak Napisano 2 Maj 2013 Napisano 2 Maj 2013 Ciekawy klimat. Wklejka trochę odstaje, myślę że głównie przez mocny monochrom samego renderu. Mieliście lepsze wklejki :) Pozdrawiam Michał
xmass Napisano 3 Maj 2013 Napisano 3 Maj 2013 Pierwsze co rzuciło mi się w oczy to mapowanie ściany na pierwszym obrazku tj. wygląda jakby użyto 'cegieł kątowych' :) Cegły powinny się zazębiać a nie wykrzywiać o 90% ;) Ogólnie fajnie się na to patzy, może troszke za zimno ale ja tam się nie znam :) PZDR
be3 Napisano 4 Czerwiec 2013 Autor Napisano 4 Czerwiec 2013 Dzięki za uwagi.......... chyba faktycznie mniejsza saturacja w przypadku kobietki byłaby wskazana..... xmass: co do cegieł to ojjj... wstyd nam okropnie za tą gafę!:) ....zwalamy to na karb presji czasu;) vizpeople: oczywiście model sofki wykorzystany dzięki uprzejmości "vizpeople" ...za co serdecznie dziękujemy!:) Pozdrowienia... be3.
Rekomendowane odpowiedzi