Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

TSP#169 Fighters

Nie ważne gdzie nie ważne z kim liczy się ustawka !

Może być pojedynczy wojownik , albo jakiś pojedynek na pełnym gazie .

powodzenia i miłego malowani .

* Czas malowania: 1,5 h.

* Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna.

* Prace umieszczamy w tym wątku.

* Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900px. Pełna rozdzielczość w postaci linku.

* Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona.

* czas sondy 3 dni.

ZAKOŃCZENIE SESJI: 14.05.2013 23:59

SONDA: 15.05.2013 ( czas trwania 3 dni )

• Odpowiedzi 24
  • Wyświetleń 12,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

I jak temat ?

nie muszą to być łysi bokserzy ;) może to być np. gladiator / albo jakiś celtycki kozak który walczy na pięści ...

Napisano

Ło fak, zaczęło się ostro. Trudno utaj będzie namalować coś lepszego, a taki fajny temat ;D

Napisano

O nie! Ja tego tak nie zostawię. Mieliście siedzieć w swoich kwadratowych norkach jak zawsze i olać tsp :P

Napisano

Dzieje się:)

EthicallyChallenged - świetna praca.

Ja tez się dołączam do klubu wojowników !

fighter_by_piofoks-d64zsy7.jpg

Edytowane przez piofoks

Napisano

O cholera, ale poziom jest. Chciałam wrzucić swojego speeda ale po głębszym zastanowieniu kajam się i wracam do poprawiania :D

Napisano

nie jest to dokładnie to co chciałem osiągnąć, ale wrzucam:) super prace panowie

Beznazwy-3_zpsd0edea88.jpg

Napisano

Piofoks, czadzior!

Również chciałem się odwołać do tradycji rycerskiej. Dla mnie prawdziwego fajtera cechuje determinacja. Niezłomność. Problem-solving abilities.

NFZ.png

Napisano

Świetne prace!

Ale!

Same jakieś miecze, dzidy, katany. A tradycyjnych żywych pięści brak! Więc wrzucam. Troszeczkę "podkręcone".

fightersv.png

Napisano

może być 1,5h .

daj znać ,jak się mieści w czasie to dodam do sondy, ale tylko jeden wybrany przez ciebie