Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, kupiłem 2 monitor do pracy w 3ds Max, głównie z tego wzglęgu żeby poprawić sobie jakość pracy i wygodę. Tylko nie wiem jak ustawić żebym miał innego viewporta na 2 ekranie. Dziękuje i pozdrawiam.

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ludzie na tą funkcje pare lat czekają , no cóż może w 2015 będzie ;) Tak jak mafida pisze, na dzień dzisiejszy nie ma na to rozwiązania. Na drugim monitorze w zasadzie możesz trzymać prawie wszystko tylko nie viewporty,

Napisano
  • Autor

Właśnie zauważyłem że prawię wszystko mogę przerzucić na 2 ekran oprócz tego ;] No szkoda. Dzięki za odpowiedź.

Napisano
  • Autor

Sprawdzałem te opcję też ;] ale nie wygląda to dobrze, szczególnie że mam różniej wielkości te monitory i każdy na innej wysokości ;] Podłączam 2 monitor pod lapka ;] Tak to wygląda ;]

Napisano

Blender ma super modularny interface :) możesz spróbować jeśli zaczynasz zabawe z 3d.

Napisano
  • Autor

Dzięki za propozycję, pobieżnie przejrzałem blendera i raczej zostanę przy 3dsie, szef kupił specjalnie dla mnie 3ds Max'a + V-rey'a i chcę rozwijać się w tym sofcie. Nie oznacza to że kiedy już nabiorę jako takiej wprawy w 3desie, nie pobawię się blenderem, chociaż by dlatego żeby mieć jakieś rozeznanie w programach do modelowania.

Napisano
...szef kupił specjalnie dla mnie 3ds Max'a + V-rey'a...

szczesciarz XD

Napisano

ew . karta eyefinity 3-6 ale to już większy wydatek , i do 6 monitorów podepniesz