bobsonrobson Napisano 14 Maj 2013 Share Napisano 14 Maj 2013 Witam, kupiłem 2 monitor do pracy w 3ds Max, głównie z tego wzglęgu żeby poprawić sobie jakość pracy i wygodę. Tylko nie wiem jak ustawić żebym miał innego viewporta na 2 ekranie. Dziękuje i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 14 Maj 2013 Share Napisano 14 Maj 2013 Nie da się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 14 Maj 2013 Share Napisano 14 Maj 2013 Ludzie na tą funkcje pare lat czekają , no cóż może w 2015 będzie ;) Tak jak mafida pisze, na dzień dzisiejszy nie ma na to rozwiązania. Na drugim monitorze w zasadzie możesz trzymać prawie wszystko tylko nie viewporty, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobsonrobson Napisano 14 Maj 2013 Autor Share Napisano 14 Maj 2013 Właśnie zauważyłem że prawię wszystko mogę przerzucić na 2 ekran oprócz tego ;] No szkoda. Dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 14 Maj 2013 Share Napisano 14 Maj 2013 mozesz rozciagnac maxa na 2 monitory.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobsonrobson Napisano 14 Maj 2013 Autor Share Napisano 14 Maj 2013 Sprawdzałem te opcję też ;] ale nie wygląda to dobrze, szczególnie że mam różniej wielkości te monitory i każdy na innej wysokości ;] Podłączam 2 monitor pod lapka ;] Tak to wygląda ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 14 Maj 2013 Share Napisano 14 Maj 2013 Blender ma super modularny interface :) możesz spróbować jeśli zaczynasz zabawe z 3d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobsonrobson Napisano 14 Maj 2013 Autor Share Napisano 14 Maj 2013 Dzięki za propozycję, pobieżnie przejrzałem blendera i raczej zostanę przy 3dsie, szef kupił specjalnie dla mnie 3ds Max'a + V-rey'a i chcę rozwijać się w tym sofcie. Nie oznacza to że kiedy już nabiorę jako takiej wprawy w 3desie, nie pobawię się blenderem, chociaż by dlatego żeby mieć jakieś rozeznanie w programach do modelowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juzwa Napisano 20 Maj 2013 Share Napisano 20 Maj 2013 ...szef kupił specjalnie dla mnie 3ds Max'a + V-rey'a... szczesciarz XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ru745 Napisano 20 Maj 2013 Share Napisano 20 Maj 2013 ew . karta eyefinity 3-6 ale to już większy wydatek , i do 6 monitorów podepniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi