Berger Napisano 17 Maj 2013 Napisano 17 Maj 2013 (edytowane) Witam, Ostatnio miałem okazję renderować genialany model FF'a - tytułową G klasę w pełnym AMG :P O modelu mogę tylko powiedzieć, że dawno nie renderowałem czegoś tak kozackiego :P Poniżej dwa ujęcia ogólne i kilka detali, jeden się jeszcze smaży więc dopiero jutro dodam lub późnym wieczorem. Tradycyjnie wykonane w 3ds max, renderowane w vray, postpro w PS. Enjoy ;) Full-res Full-res Full-res Full-res Full-res Full-res Full-res Full-res Pozdrawiam ;) Edytowane 18 Maj 2013 przez Berger
FF Napisano 17 Maj 2013 Napisano 17 Maj 2013 Miło ze sie model nie zmarnował i został tak ładnie wyrenderowany;) Ja na dniach wrzuce jakies claye do swojego wątku.
peerbe111 Napisano 17 Maj 2013 Napisano 17 Maj 2013 Model wygląda wg mnie świetnie, do tego materiały pierwsza klasa. Może osoba która robiła te materiały naskrobie jakiegoś tutka? ;]
bolitic Napisano 20 Maj 2013 Napisano 20 Maj 2013 Wyczesane W koncu samchod z mojej bajki - uwielbiam terenowki a ten jest jednym z lepszych, raz wygral Dakar. Oczywiscie mocno zmodyfikowany w stosunku do fabrycznej wersji, ale to norma w tym rajdzie. Malysz jezdzi toyota Hilux, która jest podobna do fabrycznej w ... 1% - tylko karoseria troche podobna :)
xmass Napisano 20 Maj 2013 Napisano 20 Maj 2013 Świetne! Modelik fantastyczny, tylko do studia się przyczepie. Troche takie mdłe i nijakie. IMO w swojej teczce masz znacznie lepsze rendery studyjne niż te co pokazałeś teraz. W tym studiu coś mi do końca nie pasuje, może za mało kontrastu? Ale ja się tam nie znam;) Jak dla mnie froncik i ***** Pozdrawiam.
vision3d Napisano 20 Maj 2013 Napisano 20 Maj 2013 dobra robota! AA miejscami za ostre, ale pierwsze wrazenie swietne!
Tores Napisano 20 Maj 2013 Napisano 20 Maj 2013 Pięknie wyszło oprócz odbić w pewnych ujęciach. Nie wiem czemu ale mało kto patrzy czy ma bieżnik na oponach dobrze ułożony. Kierunkowe opony a lewe w drugą stronę założone.
Samot-nick Napisano 27 Maj 2013 Napisano 27 Maj 2013 cud miód i orzeszki. myśle że tutek o matriałach to bardzo dobry pomysł. ech wracam klepać moje audi R18
Rekomendowane odpowiedzi