CzAk1 Napisano 17 Maj 2013 Share Napisano 17 Maj 2013 W ubiegłym tygodniu Warner Bros. zademonstrował trailer do nowego filmu Guillerma del Toro na Hero Complex Film Festival. Od wczoraj zapowiedź ta jest dostępna online i każdy może ją zobaczyć. Zapewniamy, że warto. Pełna treść: Pacific Rim – napakowany akcją nowy trailer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mantragora Napisano 17 Maj 2013 Share Napisano 17 Maj 2013 Strasznie nuda wieje. W Przeminelo z wiatrem jest wiecej akcji. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 17 Maj 2013 Share Napisano 17 Maj 2013 wall-e w armii dostawał metanabol do bidonu. Fajne plakaty są dla kazdego robota (bo z trailera wynika ze jest tylko hamerykański), choć wolałbym dizajn japoński. Anyway ciekawe czy - z uwagi na to, ze są różne roboty - są też rózne zwiastuny dla chin, japonii i australii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mantragora Napisano 17 Maj 2013 Share Napisano 17 Maj 2013 A tam plakaty. Teraz banery 14543 × 1024 sa w modzie => http://www.moviefleece.com/2013/05/03/checkout-the-huge-in-theater-pacific-rim-super-banner/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 18 Maj 2013 Share Napisano 18 Maj 2013 14543 × 1024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 18 Maj 2013 Share Napisano 18 Maj 2013 ciekawe ile firm postpro robiących ten film zbankrutuje do dnia premiery ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kramon Napisano 18 Maj 2013 Share Napisano 18 Maj 2013 hhaeahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 18 Maj 2013 Share Napisano 18 Maj 2013 a mnie calkiem ciekawi ta produkcja, bardzo widowiskowa, multum efektow(praktycznie samo cg), na duzym ekranie z mega paka popcornu, i litrowa cola, i w dobrym 3d...... wiecej do szczescia mi nie potrzeba :), a pseudo znawcy kina zawsze sie znajda aby swoje zalosne 3 grosze wylozyc na stol....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SabaruPL Napisano 23 Maj 2013 Share Napisano 23 Maj 2013 Godzilla w amerykańskim wydaniu. Ale się ubawiłem jak ten zwiastun zobaczyłem. Do 43 sekund zwiastuna byłem tym filmem zainteresowany ale potem to padłem. Nie wiem czemu ale śmiać mi się chce z tego filmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 23 Maj 2013 Share Napisano 23 Maj 2013 Typowa amerikana produkcja, najpierw oni leją nas, potem się ogarniamy i my lejemy ich ;). True story. Co film podobna idea, jedynie efektów coraz więcej i więcej. //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi