nonejm Napisano 25 Sierpień 2004 Napisano 25 Sierpień 2004 witam, ostatnio do mego chorego mozgu wpadl pomysl ktory popchnal mnie w kreatywnosc i takie cos z tego wyszlo :)
Cug Napisano 25 Sierpień 2004 Napisano 25 Sierpień 2004 ten obrazek sie chyba nie do konca laduje bo ja widze tylko czarne tlo, napis, jakas butelke i zadnego sensu chyba brakuje dolu obrazka?
Dead Napisano 25 Sierpień 2004 Napisano 25 Sierpień 2004 hehe fajny pomysł ta "Śnieżka" tylko trzeba było napisac VODKA :D
asfalton Napisano 25 Sierpień 2004 Napisano 25 Sierpień 2004 fajny pomysl , tylko napisy brzydkie (sproboj jakies inne ktore nie zaklucaja reszty) nie dawaj zamiast kropek gwiazdek i innych dupereli , ja bym jeszcze popracowal nad graficzka ,bo nie jest tak dobra jak pomysl to tylko moja sugestia
Vorek Napisano 25 Sierpień 2004 Napisano 25 Sierpień 2004 Pomysł może i ciekawy ale wykonanie nie bardzo, ledwo widać tą butelkę, za duż czerni, kieliszki chyba za grube chociaż ja expertem w tej dziedzinie nie jestem ;) Osobna sprawa to kompozycja...te napisy poprostu dno...wywal je, umieść jakoś sensownie i daj taką samą wiekość czcionki. Umiejscowienie butelki też jakieś takie...ani to na środku ani z boku, popracuj nad kadrem a może będzie z tego niezła pracka. Tyle z mojej strony pozdro
nonejm Napisano 26 Sierpień 2004 Autor Napisano 26 Sierpień 2004 wlasnie pracuje nad nowymi napisami. kiedy tworzylem ta scenke w maxie, po dlugim kombinowaniu , nie udalo mi sie zrobic tak zeby butelka byla dobrze widoczna. trzeba by tlo zmienic. macie jakies pomysly na to?
nonejm Napisano 28 Sierpień 2004 Autor Napisano 28 Sierpień 2004 zmienilem to troche... wiem ze to nie wip ale to juz jest ostateczna wersja i nie zamierzam nic juz z tym robic
Vorek Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 za dużo to się nie zmieniło a napisy...hmmm jeszcze gorzsze, może i lepiej umiejscowione ale te mblury nie potrzebne ale jezeli to jest wersja ostateczna to powiem tyle co w poprzednim poście, pomysl moze i fajny, reszta nie bardzo. Pozdrawiam
chveti Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 ehhh Vorek dołujesz ludzi......:D powiem to co Vorek , pomysł może i fany , reszta nie zabardzo. (widzisz wie że praca jest taka sobie a blury dodał wg gustu :P mniejsza krytyka dla grafika :D)
Vorek Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 Dobra, faktycznie może przesadzam :) poprostu oceniam to co widzę :) podoba mi się za to bump na deskach :) Pozdrawiam
RooFooS Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 Szczerze mówiąc, to na początku myślałem, że to jest wino, ponieważ kolor butelki przypomina kolor butelek od wina.
Vorek Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 syf i tyle A teraz wysil swoją mózgownicę i napisz dlaczego...
Maareek Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 A teraz wysil swoją mózgownicę i napisz dlaczego... Proszę bardzo, wykonanie butelki i kilku kiliszków nie jest zbyt ambitnym zadaniem. Takiej pracy nie powinno się nawet zaczynać.
asfalton Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 Jesli chodzi o mnie napis tzn czcionka jest lepsza od wczesniejszej niepotrzebne to rozmazanie ,i nie trzymaj sie klimatu z teledysku ramstein sonne jest tu ciemno i ponuro jak cholera ja bym to dal poprostu na zwyklym plotnie wszystko widoczne , wygladajace jak reklama wodki napis wyraznie i koniec z tym bo juz kwasnieje zobacz reklamy piwa(alkoholu poprostu) jeszcze jedna zecz kieliszki w rownym rzadku nie sa za dobre ze wzgledu na nude spowodowana brakiem rytmu (ee rytm, ruch porzez nierowne ustawienie kieliszkow moze w rzadku sie ustawiaja do butelkii eeee rob jak uwarzasz..........
Michas Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 pomysl świetny to fakt :) przydałoby się jakieś lepsze, jaśniejsze tło bo flaszke słabo widać od połowy, troche pracy z oświetleniem. Ogólnie ostateczny rezultat zalezy od renderingu wiec tu się wszyscy sprowadzamy. No kieliszki chyba ciut za grube, przynajmniej ja z takich grubasów nie pije heheh :)
RooFooS Napisano 29 Sierpień 2004 Napisano 29 Sierpień 2004 Proszę bardzo, wykonanie butelki i kilku kiliszków nie jest zbyt ambitnym zadaniem. Takiej pracy nie powinno się nawet zaczynać. A Ty zrobiłeś jakąś pracę Mareczku? Pewnie nie. A jeśli tak, to nawet się nią nie chwalisz? Dziwne...
Vorek Napisano 29 Sierpień 2004 Napisano 29 Sierpień 2004 ja mam jeszcze jeden pomysł :) możesz do każdego z tych kieliszków wlać innego drinka :D tylko takie żeby się maksymalnie różniły kolorami :D
KLICEK Napisano 29 Sierpień 2004 Napisano 29 Sierpień 2004 a ja mam prosbe do autora tego topicu moge wziac twoj avatar ? najlepszy jaki widzialem na forum ! plz moge ? :* Pracka przecietna ... ale pomysl qlowy NONEJM WROCIL :)
p_e_t_e_r Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 za grube kieliszki i pół litra za słabo widać.
Rekomendowane odpowiedzi