Napisano 25 Sierpień 200420 l cos takiego chyba po mym miescie jezdzi :) narazie fajno , aczkolwiek szkoda ze nie areoplan :]
Napisano 25 Sierpień 200420 l nonono wyglada ze bedzie z tego calkiem niezla pracka , tylko tak dalej.... czekamy na updaty ;]
Napisano 26 Sierpień 200420 l Bardzo ładny modelik autobusu, niecierpliwie czekam na dalsze postępy. Ufff, a juz myslalem ze AcidBoyXL nie zyje :] Pamietam wczesniejsze modele i byly naprawde bardzo dobre. Widzialem ostatnio Trabbiego i radosc ogarnela moje serce ze nie zaginal dobry polyspec.
Napisano 26 Sierpień 200420 l Acid , super narazie...:D patrze na twój avatar i mi na myś wazzzzuppp przychodzi :D
Napisano 26 Sierpień 200420 l Bardzo pięknie się zapowiada, możesz pokazać referki z jakich korzystasz ?
Napisano 26 Sierpień 200420 l Nooo to sie nazywają referencje ;) zapowiada się bardzo szczegółowy i dokładnie odwzorowany model, trzymam kciuki.
Napisano 26 Sierpień 200420 l AcidBoyXL nareszcie powrócił!!Jak zwykle świetny model.Co z tirem którego zaczełeś??
Napisano 26 Sierpień 200420 l wow, piękny model. czekam na kolejne detale, ale już wygląda imponująco! dziwne, że tak mało autobusów powstaje na forum ;] PS. skąd te referki??!!
Napisano 26 Sierpień 200420 l taki bez siedzen to przypomina mi autobus pomeczach klubowych w Polsce...ale niezy modelik ...przypominaja mi sie wycieczki szkolne do wieliczki i Neoplan
Napisano 27 Sierpień 200420 l Salvator, juz niestety nie pamietam, mam mase tego na kompie.. kiedys chodzilem po forach i zapisywalem co sie dalo, potem byl reinstal windowsa i linki poszlyyyy ;/
Napisano 29 Sierpień 200420 l Hehehe.... przynajmniej nie samochód, a co do wykonania to bardzo ładne.. jak narazie.. :)
Napisano 29 Sierpień 200420 l rewelacja, super modelik i materiały (te które są :) powodzenia w dalszej pracy
Napisano 29 Sierpień 200420 l AcidBoyXL: masz moze wiecej nietypowych blueprintow w duzej rozdzielczosci?
Napisano 29 Sierpień 200420 l a co cie interesuje ? ciezarowki, autobusy, stare samochody ? cos tam mam ;]
Napisano 29 Sierpień 200420 l wow.. autobusik :)... jak bezie conajmniej tak dobry jak Twoje bmw to bedzie to nie lada gratka :)... btw. a moze tak ztuningujesz go troche? :D
Napisano 29 Sierpień 200420 l hmm moze audio bus ;] bedzie calkowicie oteksturowany, tak jak trabant.. all, potem dorobie przeguba i moze pare innych wersji nadwozia no i moze audio tuning albo miejski salon gier na kolach ;]
Napisano 30 Sierpień 200420 l tempo ostatnio mizerne ale nie mam czasu na kompa, jeszcze tyl i zaczne powoli mapowanie
Napisano 30 Sierpień 200420 l do kolorow i materialow sie nie przywiazujcie bo sa standardowe, bedzie tekstura z mapa koloru, odbic, dirtmapa bla bla bla narazie takie tam ;p ..rewizora sie mowi hehe ;]
Napisano 30 Sierpień 200420 l Na ostatnim renderku wyglada jak dobry resorak:) Ale poczekam na nastepne renderki:) Do modelingu nie mam zastrzezen. Ps1. Co sie stalo z futurystycznym "cadilakiem"? Ps2. Co sie stalo z BWM?:) Ps3. Co sie stalo z konceptem ciezarowki?:) Ps4. Prosze powiedziec co sie stalo z powyzszymi:)
Napisano 30 Sierpień 200420 l Ad.1 musze zrobic concept wnetrza i jakos nie mam chwili zeby przysiasc, ale moze wroce do niego kiedys Ad.2 ukonczony chyba 2 lata temu ;p Ad.3 nie podobal mi sie. Ad.4 - read above - =;))
Napisano 30 Sierpień 200420 l BWM ukonczyles??:| Zawsze myslem ze skonczylo sie na karoserii i poczatkach wnetrza:) Masz moze jakies renderki z efektami pracy??
Napisano 30 Sierpień 200420 l hmm http://www.3d02.com/file_gallery/GS00314/img3.jpg http://www.3d02.com/file_gallery/GS00314/img1.jpg ale prosze sie nie smiac ;p
Napisano 30 Sierpień 200420 l No i to sie nazywa model doskonaly:) No prawie bo na rejestracji bumpa/displaca nie ma:P:) Na taki model mozna by patrzec godzinami i ciagle znajdywaloby sie nowe szczegoly:) Ps. Dzieki ze wyciagnales mnie z przekonania ze jest nie skonczony:)
Napisano 30 Sierpień 200420 l thnx ^^ wlasnie ja tam widze duzo niedociagniec i dla mnie on jest na dzien dzisiejszy 'niedoskonaly'.. eh ale kiedy to bylo.. hehe bump jest ale chyba za slaby.. ps. do uslug
Napisano 1 Wrzesień 200420 l heeh no Solarisa robisz jak widze . Autobus jak narazie bardzo ladny czekam na wnetrze :) jak zrobisz rownie extra jak blache zewnetrzna to ci pogratuluje :) poki co chyba niema co renderowac :) zostaw sobie ten fajny etap na pozniej . Czekam na updaty.
Napisano 1 Wrzesień 200420 l nigdy nie moge sie oprzec, ale masz racje lepiej wymodelowac calosc i potem zabrac sie za renderingi chociaz czasem dobrze cos sprawdzic ;) za pare dni bede mial wiecej czasu wiec przyspiesze troche produkcje, nie mam niestety ani jednego zdjecia tylu tego neoplana, ze srodka mam 1 ale z nowszego modelu, jak nic nie znajde to bedzie hybryda z nowym srodkiem ;)
Napisano 1 Wrzesień 200420 l hehe.. zapoluj na miescie z aparacikiem.. przyczaj sie w krzaczkach przy jakims przystanku.. i go tak z nienacka!!! lol
Napisano 1 Wrzesień 200420 l Dobrze ci idzie :). Pozdrawiam, wreszcie ktos z branzy!!. Co prawda pracuje u konkurencji ale jak masz zapotrzebowanie na detale typu siedzenie deska rozdzielcza albo jakiej specjalistyczne rzeczy ( np drzwi) to sluze pomoca. edit- daj znac na priv lub maila Jak mozesz to wrzuc siateczke przedniej sciany (tej z fiberglasu)
Napisano 1 Wrzesień 200420 l wlasnie w zielonej gorze nie ma takich wiec nie popstrykam, ale mam kolegoe w poznaniu jak bedzie taki to bede mial sesje z zajezdni moze.. Tomur, fajnie a masz jakies renderki, np detali z wnętrza.. jakies klamki, tego typu.. bardzo chetnie popatrze
Napisano 1 Wrzesień 200420 l A po co ci renderki jak moge ci zeskanowac strony z katalogu dostawcow lub przeslac dxf-y. Akurat wyposazenie wszyscy producenci autobusow kupuja u wyspecjalizowanego grona producentow. Aha zajrzyj na forum http://www.infobus.pl, tam znajdziesz najwiekszych maniakow w Polsce, onie wiedza wszystko o autobusach :)
Napisano 1 Wrzesień 200420 l widzialem stronke, mam z niej wnetrze nowszego modelu, odezwe sie do ciebie na priv ;)
Napisano 3 Wrzesień 200420 l W gruncie rzeczy uwazam, ze ten autobus jest fajny. Ostatni w Bialymstoku jezdzi autobus z szybami zamalowanymi reklamami (moze kiedys i przednia zalepia...) Tak w ogole to gdzie dojade tym autobusem, jaki to numer?