Napisano 11 Czerwiec 201311 l Świetny motion design jako trailer do gry Tom Clancy's The Division. Dzisiaj kolejna porcja animacji z konferencji E3 2013. Pełna treść: Tom Clancy's The Division - E3 Breakdown Trailer
Napisano 11 Czerwiec 201311 l Autor Tak tak. Został dodany później w newsie. Już powinien być widoczny.
Napisano 11 Czerwiec 201311 l jak zobaczylem gameplayy z BF4, to jakosc zrobiła na mnie wrazenie - wreszcie dolacze do Expandables ;) ale tu inna filozofia, ciekawie rozdane karty i jednak Clancy wygrywa. To będzie syty rok dla graczy.
Napisano 11 Czerwiec 201311 l Reszta smaczków z E3 2013. http://www.youtube.com/user/GamesHQMedia/videos?sort=dd&view=0&tag_id= Streaming dziś z rańca był wypasiony i ... Ta murzynka na szpilach :)
Napisano 11 Czerwiec 201311 l Prawda jest taka że nowy MGS 5 zamiata wszystko co będzie. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=IIW_UayMtR8#t=235s od 3:55
Napisano 12 Czerwiec 201311 l Miazga miazgi . Jedyna gra ktora spowodowala u mnie opad szczeny . A co z Epickiem ? Widzial ktos jakas prezentacje .Nie wierze ze epic odpusil tytul startowy na te nexgeny . Kramon nie znasz sie mgs 5 slabiej wyglada od Division :P Edytowane 12 Czerwiec 201311 l przez jacenty
Napisano 12 Czerwiec 201311 l Miazga miazgi . Jedyna gra ktora spowodowala u mnie opad szczeny . A co z Epickiem ? Widzial ktos jakas prezentacje .Nie wierze ze epic odpusil tytul startowy na te nexgeny . Kramon nie znasz sie mgs 5 slabiej wyglada od Division :P nie interesuje mnie grafika a to co mogę w tej grze zrobić.
Napisano 12 Czerwiec 201311 l Skad wiesz jak sie bedzie gralo w te gry nie grajac nawet w nie .Eh teraz mozna tylko sama grafe podziwiac i oceniac . Jak narazie Division gniecie i kropka !
Napisano 13 Czerwiec 201311 l Juz od dluzszego czasu gry mnie jakos nie ciagna i nie pamietam kiedy zagralem w jakas gre przechodzac ja od poczatku do konca, ale jak zobaczylem gamplay z Divisiona od razu chcialbym w nia zagrac... i na pewno zagram :D Swietne !!