adek Napisano 11 Czerwiec 2013 Share Napisano 11 Czerwiec 2013 Świetny motion design jako trailer do gry Tom Clancy's The Division. Dzisiaj kolejna porcja animacji z konferencji E3 2013. Pełna treść: Tom Clancy's The Division - E3 Breakdown Trailer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 11 Czerwiec 2013 Share Napisano 11 Czerwiec 2013 e tam, gameplay zgniata kokosy. zeby nie bylo motion swietny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 11 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2013 Tak tak. Został dodany później w newsie. Już powinien być widoczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 11 Czerwiec 2013 Share Napisano 11 Czerwiec 2013 jak zobaczylem gameplayy z BF4, to jakosc zrobiła na mnie wrazenie - wreszcie dolacze do Expandables ;) ale tu inna filozofia, ciekawie rozdane karty i jednak Clancy wygrywa. To będzie syty rok dla graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 11 Czerwiec 2013 Share Napisano 11 Czerwiec 2013 WOW!!! GRUBO! Gameplay wymiata. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medwed Napisano 11 Czerwiec 2013 Share Napisano 11 Czerwiec 2013 Reszta smaczków z E3 2013. http://www.youtube.com/user/GamesHQMedia/videos?sort=dd&view=0&tag_id= Streaming dziś z rańca był wypasiony i ... Ta murzynka na szpilach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kramon Napisano 11 Czerwiec 2013 Share Napisano 11 Czerwiec 2013 Prawda jest taka że nowy MGS 5 zamiata wszystko co będzie. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=IIW_UayMtR8#t=235s od 3:55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 12 Czerwiec 2013 Share Napisano 12 Czerwiec 2013 (edytowane) Miazga miazgi . Jedyna gra ktora spowodowala u mnie opad szczeny . A co z Epickiem ? Widzial ktos jakas prezentacje .Nie wierze ze epic odpusil tytul startowy na te nexgeny . Kramon nie znasz sie mgs 5 slabiej wyglada od Division :P Edytowane 12 Czerwiec 2013 przez jacenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kramon Napisano 12 Czerwiec 2013 Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Miazga miazgi . Jedyna gra ktora spowodowala u mnie opad szczeny . A co z Epickiem ? Widzial ktos jakas prezentacje .Nie wierze ze epic odpusil tytul startowy na te nexgeny . Kramon nie znasz sie mgs 5 slabiej wyglada od Division :P nie interesuje mnie grafika a to co mogę w tej grze zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 12 Czerwiec 2013 Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Skad wiesz jak sie bedzie gralo w te gry nie grajac nawet w nie .Eh teraz mozna tylko sama grafe podziwiac i oceniac . Jak narazie Division gniecie i kropka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 13 Czerwiec 2013 Share Napisano 13 Czerwiec 2013 Juz od dluzszego czasu gry mnie jakos nie ciagna i nie pamietam kiedy zagralem w jakas gre przechodzac ja od poczatku do konca, ale jak zobaczylem gamplay z Divisiona od razu chcialbym w nia zagrac... i na pewno zagram :D Swietne !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi