Miłosz3ds Napisano 13 Czerwiec 2013 Share Napisano 13 Czerwiec 2013 Czołem! Warner Bros Pictures właśnie wypuściło trailer filmu "300: Rise of an Empire" Do obejrzenia tutaj: Premiera w marcu 2014 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 13 Czerwiec 2013 Share Napisano 13 Czerwiec 2013 Mnie 300 zaskoczyło fajną oprawą wizualną, akcją, muzyką, klimatem (to był pierwszy film, w którym widziałem zabawę z przyspieszaniem i zwalnianiem klatek w czasie walk co bardzo efektownie wyglądało, bylo sporo sztuczności, krew, podmalowane klaty spartan, praktycznie całe otoczenie dorabiane na blueboxie), ale... nie nudziłem się w kinie... także chętnie obejrzę kontynuację zwłaszcza że zapowiadają sie niezłe sceny... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 13 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2013 Jeah, u mnie tak samo. Wiadomo - żadne to źródło historyczne ani nic takiego, ale jak najbardziej oglądało się bardzo przyjemnie i również z przyjemnością zobaczę tą kontynuację. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 13 Czerwiec 2013 Share Napisano 13 Czerwiec 2013 tak, "300" przypomniał, że kiedyś romantyzmem nazywano przygody, gdzie latały odcięte głowy, palono ludzi żywcem i przeciągano pod kilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molp Napisano 13 Czerwiec 2013 Share Napisano 13 Czerwiec 2013 300 po Sin City 2 dzięki swojej oprawie audio wideo jest najbardziej oczekiwanym filmem który jest produkowany. Historia ani fabuła specjalnie oryginalne nie są, ale właśnie jak dla mnie sposób wykonania obu filmów jest dla mnie rewelacyjny, że z tego powodu są to bajki które po prostu muszę zobaczyć. Nikt prawd historycznych się w tym obrazie nie próbuje chyba doszukiwać, bo to nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi