Gość User190 Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 Witam.. No i lecę z następnym modelikiem.. tym razem będzie to postać :) Kolejny model do animki... modeluję pod riga, żeby qmpel ustawił pozę, ale w samej animacji postać ma stać nieruchomo.. Na początek twarzyczka.. (szbko scanlinięte ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 M@TI daj coś wiecej bo gebucha jak gębucha 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 Narazie tyle jest :P Jak będzie coś więcej to wrzucę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 Jak narazie ładnie. Fajna jest ta twarz ktorą masz w avatarze ... To Ty ja tez robiles o ile pamietam, tak ? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 Tak, tamta też jest moja... :) Dziękuję za pochwałę :) Aż zerknę sobie na nią - tam z tego co pamiętam było dużo błędów, ale wszystko zamaskowałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamakasi Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 nos calkowicie do poprawy :( a tak poza tym to fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 Nos?? A co z nim nie tak?? ten mi się podoba - ma wyraz... fakt, że w finalnej wersji będzie troszkę inny, ale ten mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 nos jest zicher ! nie ma co poprawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 racja nos fajny ale kosci policzkowe mi cos nie pasuja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 pokaz siatencje :) bo cos konciku ustorow dziwne sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 twarz jak twarz. w sumie to niewiele narazie widać, siatkę daj, to pewnie znajdzie się coś do poprawy :> Jeśli do czegoś miałbym teraz zastrzeżenia to byłyby to oczy. Takie trochę mongolskie teraz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość raminez Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 narzucil bym tu teksture kobiety i nalozyl na twarz meszczyzny ...takiego lysiejacego grubasa ( o zboczonym wygladzie) ...ach ...to bylby widok...pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 Raminez - za dużo Milczenia Owiec :P Swoją drogą czytał ktoś książkę?? Miooodzioooooooooo... godna polecenia!! Zaraz coś dorzucę.. niewiele, bo zcasu nie było i może siateczka też się znajdzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość raminez Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 nietylko milczenie owiec ...ale hanibal i red dragon ...nieze pozycje... nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 Siateczka.. i troszkę więcej twarzy... nie miałem zcasu siedzieć, czyli updt znikomy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 Dlaczego nie można dodać załącznika bez tekstu?? =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 dziwne oczy;) policzki do przodu baridzej, tak samo to co laczy nos z ustami, pod chrzastka, nei wime jak sie to nazywa ,ale pwinno wchodzic glebiej w "nos" , tak mi si wydaje przynajmniej , nie zna msie na ludziach:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 Poprawiłem msce pod nosem, idę się kąpać - resztę zmienię jak zbuduję całą siateczkę :) Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qcoe Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 Narazie ja nic nie widze. :) ale powoli powoli do celu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 fajnie to wyglada a bedzie jeszcze lepiej wydaje mi sie ze wszystko jest oki ale czy ta kosc czy tam chrzasta pomiedzy dziurkami nie powinna byc troszeczke nizej? bo zadko kiedy trafia sie tak idealnie rowno:( a moze to ja mam krzywy nos:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 27 Sierpień 2004 Share Napisano 27 Sierpień 2004 Kolejny updt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 27 Sierpień 2004 Share Napisano 27 Sierpień 2004 a dał bys widok z lewej lub z prawej bo cosie koło ucha sie dzieje niedobrego Ale to ma byc ładna czy brzydula M@TI 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 27 Sierpień 2004 Share Napisano 27 Sierpień 2004 i siateczka... heh... myślę, że jest dobra... co o niej sądzicie?? Koło ucha poprawi się... narazie jest poprostu nierówno :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 27 Sierpień 2004 Share Napisano 27 Sierpień 2004 Jeszcze troszkę zabawy w przesuwanie vertexów ;) W przerwach między kolejnymi kartkami "Morta" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Sierpień 2004 Share Napisano 27 Sierpień 2004 jak dla mnie to ma troche ryja wyciągniętego do przodu i szczeke trochu tez. Jakis steryd czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 27 Sierpień 2004 Share Napisano 27 Sierpień 2004 Ma taki torche przymulony wyraz twarzy ... :] Ale jako model to super ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 27 Sierpień 2004 Share Napisano 27 Sierpień 2004 Kłapciate uszko :) czyli updt.. jeszcze wiele do poprawienia, ale siatka już skończona... możecie ocenić :) 1228 face'ów przed meshsmoothowaniem... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 27 Sierpień 2004 Share Napisano 27 Sierpień 2004 Boże, jak ja nienawidzę tej wklejanki - nie mogę się doczekać aż mi w końcu serwa włączą.. masakra :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Sierpień 2004 Share Napisano 27 Sierpień 2004 ucho mnie troche przerazilo :) M@ti M@ti popraw to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 27 Sierpień 2004 Share Napisano 27 Sierpień 2004 Spoko, narazie cieszę się ze skończonej siatki - na poprawki przyjdzie czas :) Niemniej jednak zasugeruj mi co mamz nim zrobić... jeszzce wiele vertexów do przemierzenia przed moja mychą.. ale to jutro, bo idę czytać MORTA :) Dobranoc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Sierpień 2004 Share Napisano 27 Sierpień 2004 ucho powinno byc szersze zobacz w lusterku ze malzowina jako calosc tam gdzie u Ciebie rozchodzi sie od dziurki z uchem powinno byc bardziej wysuniete w strone oka , zobacz mniej wiecej gdzie masz koniuszek ucha (to to gdzie sie nosi kolczyki :D) reszta jest w miare. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 27 Sierpień 2004 Share Napisano 27 Sierpień 2004 mi sie wydaje ze siata jest strasznie zageszczona, a w modelu w ogole tego nie widac. wydaje mi sie rowniez ze ta postac ma za chuda szyje. rowniez wydaje mi sie, ze nieciekawie prezentuje sie front[w sensie patelni]. ucho jest za bardzo z tylu, wydaje mi sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 27 Sierpień 2004 Share Napisano 27 Sierpień 2004 Noooo.... więcej takich postów - dawać dalej panowie... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 27 Sierpień 2004 Share Napisano 27 Sierpień 2004 po pierwsze te uszy sa ciutke za male,, co najmniej o 46% : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 27 Sierpień 2004 Share Napisano 27 Sierpień 2004 zart,,, ale tak z 10 to by sie przydalo: ] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Sierpień 2004 Share Napisano 27 Sierpień 2004 KoMic nie zartuj sobie okrutniku. Sensei co sie tak czepiasz tych poly? nie widac to nie widac, co prawda plastyka podczas ms jest wazna ale jak jest siatka zageszczona odpowiednio daje duze mozliwosci , po 2 komputery wyszly z obslugiwania "300 fejsow na postac" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 27 Sierpień 2004 Share Napisano 27 Sierpień 2004 nie widac - to mi smierdzi straszna kaszanka po prostu ;). i tu wcale nie chodzi o szybkosc dzialania tylko o jakies operowanie na tym, czy to przy animacji czy przy edytowaniu. moim zdaniem :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Sierpień 2004 Share Napisano 27 Sierpień 2004 co do animowania to sie zgadzam ze czym mniej tym lepiej. czekam na progres :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 28 Sierpień 2004 Share Napisano 28 Sierpień 2004 Hehehe... elfik ma rację co do frontu - nie pokazuję, bo jest beznadziejny i psuje efekt... :) Ale dziś go poprawię :) Wogóle przydałoby się dziś skończyć tą siateczkę... Co do animowania - będzie rigowana cała postać i ustawiona prawie nieruchomo w animacji, więc myślę, że gęstość siatki jest ok... natomiast co do samej siatki - chciałem sobie zrobić twarz, której mółbym w przyszłości używać... no i myślę, że wyszło - nie jest zbyt gęsta, łatwo zmienić kształt, wyraz twarzy, w skrajnym przypadku da się animować... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 Bawię się z vertexami.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 ooo o niebo lepiej wysun moze troszke tylna malzowine zeby bylo widac troszke uszka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 Fajnie fajnie ... ciakwe jak z texturka bedzie wygladał. Troche mi przypomina Stahurskiego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 Uszka jeszcze nie ruszane, i będzie to ona, nie on (nie ma być specjalnie piękna - nie martwcie sie ;) ) - texturki nie robię bo to już nie moja działka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 coś tam jeszcze skrobnąłem.. idę kończyć MORTA :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 ehh jaki goryl ;) [ z boku ]... moze troche wyzej te usta a nie wiem czemu nadal obstajesz za ta szyja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 ładna główka, uszka fajnie wyszły ale jeżeli to ma być ona to czeka Cię to samo co mnie przy mojej główce :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 Nie, nie czeka mnie - ona taka ma być :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 hmmm co do ucha to mi nie pasi nie ludzkie takie co do oka wokol niego bym dodal jescze po zedzie wertexow aby uwypuklic je lekko tam gdzie maja byc zesy i brwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 niezle szerokie beda pekaesy :), kozystasz z jakiejs referki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 Tak, 2 różnych fotek kobiet :) No i obraz Blake, który am być imitowany w animacji (tak, wiem kolejny - ale takie są założenia :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi