adek Napisano 21 Czerwiec 2013 Napisano 21 Czerwiec 2013 Wywiad z Piotrem Arłukowiczem twórcą Polskiego Kursu Blendera oraz organizatorem pierwszej konferencji blendera w Gdańsku. Jeśli nie słyszeliście wcześnie o Piotrze zachęcam do zapoznania się z treścią artykułu. Wywiad przeprowadził Jarosław Cimoch. Przeczytaj: Wywiad z Piotrem Arłukowiczem - twórcą Polskiego Kursu Blendera
Juzwa Napisano 21 Czerwiec 2013 Napisano 21 Czerwiec 2013 Nie chce sie czepiac, ale konferencja miala miejsce w Gdyni :P Na codzien nie pracuje w blenderze ani nie jestem entuzjasta ale sie wybralem, glownie dlatego ze mialem blisko. Ale nie zaluje, bo bylo ciekawie. Jednak nie bylem na calosci. Wg mnie 2 najbardziej interesujace czesci:
veti Napisano 21 Czerwiec 2013 Napisano 21 Czerwiec 2013 @Juźwa Masz racje - Gdynia Redłowo to nie Gdańsk :) Ja również byłem na konferencji - całej - i bardzo się cieszę, że uczestniczyłem, a na dodatek wieczorem udało się wypić piwko z gośćmi z zagranicy.
Plutonka Napisano 21 Czerwiec 2013 Napisano 21 Czerwiec 2013 Też byłam i też nie załuję, fajnie było uścisnąc Piotrowi dłoń i posłuchać madrzejszych od siebie :)
mookie Napisano 24 Czerwiec 2013 Napisano 24 Czerwiec 2013 Świetnie, że udało się zorganizować kolejną konferencję i to z tak interesującymi gośćmi, jestem pełen uznania dla Piotra i wszystkich, którzy przybyli na wykład w charakterze zarówno wykładowców, jak i słuchaczy.
natas Napisano 27 Czerwiec 2013 Napisano 27 Czerwiec 2013 Systematycznie podglądam jak przybywa materiałów z konferencji ...nawet parę jest pl :).
Rekomendowane odpowiedzi