Napisano 4 Lipiec 201311 l Happily Ever After to zabawna animacja o zmianach w życiu młodej pary. Autorami filmu są Yonni Aroussi oraz Ben Genislaw. Pełna treść: Animacja: Happily Ever After
Napisano 4 Lipiec 201311 l Najsmutniejsza rzecz jaką widziałem ostatnio. Najsmutniejsza bo prawdziwa.
Napisano 5 Lipiec 201311 l ehhh, los dał mu szanse. Wystarczyło wsiąść do samochodu i zniknąć :D ... albo zachować się jak mężczyzna i wziąć na siebie odpowiedzialność za rodzinę.
Napisano 5 Lipiec 201311 l Ogólnie plastycznie to sprawia wrażenie jakby było w silniku realtime (ale może było, nie czytałem creditsów). Niemniej fabularnie bardzo ciekawa sprawa. @beny: ja tam na początku nie wyczytałem żadnego brzucha u panny, chyba po prostu miała coś w boczkach, dlatego myślę, że po prostu znalazł panne na początek. Poza tym wystarczy się zabezpieczyć i nie będzie rodziny. Np. fałszywym imieniem i nazwiskiem ;)
Napisano 6 Lipiec 201311 l ... albo zachować się jak mężczyzna i wziąć na siebie odpowiedzialność za rodzinę. Albo skoczyć do kiosku czy apteki. P.s. gdyby nie wasze zachęciające komentarze, to bym nie obejrzał, bo obrazek zniechęca.
Napisano 7 Lipiec 201311 l po ostatniej scenie mozna by wstawic napis "wazektomia" i bylaby calkiem zacna reklama ;)