adek Napisano 4 Lipiec 2013 Share Napisano 4 Lipiec 2013 Happily Ever After to zabawna animacja o zmianach w życiu młodej pary. Autorami filmu są Yonni Aroussi oraz Ben Genislaw. Pełna treść: Animacja: Happily Ever After Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamyl91 Napisano 4 Lipiec 2013 Share Napisano 4 Lipiec 2013 Jak dla mnie super, bardzo dobrze się ogląda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 4 Lipiec 2013 Share Napisano 4 Lipiec 2013 Najsmutniejsza rzecz jaką widziałem ostatnio. Najsmutniejsza bo prawdziwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 5 Lipiec 2013 Share Napisano 5 Lipiec 2013 hehehe zajebiste :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 5 Lipiec 2013 Share Napisano 5 Lipiec 2013 ehhh, los dał mu szanse. Wystarczyło wsiąść do samochodu i zniknąć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 5 Lipiec 2013 Share Napisano 5 Lipiec 2013 ehhh, los dał mu szanse. Wystarczyło wsiąść do samochodu i zniknąć :D ... albo zachować się jak mężczyzna i wziąć na siebie odpowiedzialność za rodzinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 5 Lipiec 2013 Share Napisano 5 Lipiec 2013 W 4:39 coś nie tak się dzieje, prawa ręka kobiety nagle przeskakuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 5 Lipiec 2013 Share Napisano 5 Lipiec 2013 Ogólnie plastycznie to sprawia wrażenie jakby było w silniku realtime (ale może było, nie czytałem creditsów). Niemniej fabularnie bardzo ciekawa sprawa. @beny: ja tam na początku nie wyczytałem żadnego brzucha u panny, chyba po prostu miała coś w boczkach, dlatego myślę, że po prostu znalazł panne na początek. Poza tym wystarczy się zabezpieczyć i nie będzie rodziny. Np. fałszywym imieniem i nazwiskiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 6 Lipiec 2013 Share Napisano 6 Lipiec 2013 ... albo zachować się jak mężczyzna i wziąć na siebie odpowiedzialność za rodzinę. Albo skoczyć do kiosku czy apteki. P.s. gdyby nie wasze zachęciające komentarze, to bym nie obejrzał, bo obrazek zniechęca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 7 Lipiec 2013 Share Napisano 7 Lipiec 2013 po ostatniej scenie mozna by wstawic napis "wazektomia" i bylaby calkiem zacna reklama ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 10 Lipiec 2013 Share Napisano 10 Lipiec 2013 Hehe, true. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi