09121986 Napisano 8 Lipiec 2013 Napisano 8 Lipiec 2013 Zombies in Abandoned Power Plant 2dni - Weekendowy projekt. Miał być sam komin atomowy a wyszło troche więcej ... C&C very welcome.
Sebazx6r Napisano 8 Lipiec 2013 Napisano 8 Lipiec 2013 Very nice :)... 5* xD.... Dużo podmalowałeś? Qrde piszę jak gimbaza xD... a nawet o reformę nie zahaczyłem... Wogóle niedawno sie dowiedziałem co to :).
Mulholland Napisano 8 Lipiec 2013 Napisano 8 Lipiec 2013 Sama miejscówka mi się podoba, zombie już mniej.
09121986 Napisano 8 Lipiec 2013 Autor Napisano 8 Lipiec 2013 @Sebazx6r - podmalowane są light raye/zombie/helikopter i mgiełka. Obrabiam w AE żeby compositing pod animacje ograniać w miarę możliwości , PS sporadycznie już włączam. @Mulholland - Miejscówka zainspirowana fotką z opuszczonego komina atomowego we Francji. Zombiaki doszły jakoś tak bo za pusto w scenie było ale fakt lepiej by siadło jakby zombiaki były z 3 metry głębiej w scence - pewnie już nie poprawię znając życie. Dzięki ! :)
ItalianCopper Napisano 8 Lipiec 2013 Napisano 8 Lipiec 2013 Smaczniutki klimat. Co do zombie to wyglądają po prostu sztucznie, można było się z nimi pobawić jeszcze trochę w photoshopie. Dwa pytanka mam jeśli można. skąd wzięte takie fajne roślinki i czym robisz taki losowy gruz jaki się tutaj wala? :)
blinq Napisano 9 Lipiec 2013 Napisano 9 Lipiec 2013 Bardzo ładnie to się prezentuje. Komin jest super, zombie rzeczywiście odstają poziomem - praca by się bez nich spokojnie obeszła ;)
09121986 Napisano 10 Lipiec 2013 Autor Napisano 10 Lipiec 2013 @ItalianCooper - kilka boxów potraktowane Custom Properties - Fragmenter Rayfire i puszczona symulacja , nadmiar bajzlu usunąłem. @blinq - grunt że komin siadł ;) lepszy rydz niż nic :) Dzięki za komentarze , wkońcu po to są żebym na następny raz nie powtórzył błędu ... no dałem ciała z tymi zombimi niestety ale pierwszy raz robiłem taką "klimatową" scenkę musicie wybaczyć :) kolejne będą napewno bo spodobało mi się robienie ciekawszych ilustracji. Joł
ingwar Napisano 10 Lipiec 2013 Napisano 10 Lipiec 2013 kompozycja jest bardzo na plus, helikopter wklejony w ps? super klimat i generalnie jak na dwa dni to chciałbym tak umieć.
deshu Napisano 11 Lipiec 2013 Napisano 11 Lipiec 2013 Fajna kompozycja. Komin trochę wygięty, czy tak wyszedł z perspektywy?
gruber Napisano 11 Lipiec 2013 Napisano 11 Lipiec 2013 Też przymierzałem się do wymodelowania tego ujęcia!:D Mam to zdj gdzieś w inspiracjach. Bardzo fajnie wyszło
09121986 Napisano 12 Lipiec 2013 Autor Napisano 12 Lipiec 2013 @ingwar - tak w PS pisałem wyżej. Dzięki @deshu - Komin poprawny , perspektywa taka. Fajnie że się podoba :) @gruber - Dokładnie tak , komin z opuszczonej elektrowni bodajże we Francji :) Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi