Napisano 8 Lipiec 201312 l Zombies in Abandoned Power Plant 聽 聽 2dni - Weekendowy projekt. Mia艂 by膰 sam komin atomowy a wysz艂o troche wi臋cej ... 聽 聽 C&C very welcome. 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽
Napisano 8 Lipiec 201312 l Very nice :)... 5* xD.... Du偶o podmalowa艂e艣? Qrde pisz臋 jak gimbaza xD... a nawet o reform臋 nie zahaczy艂em... Wog贸le niedawno sie dowiedzia艂em co to :).
Napisano 8 Lipiec 201312 l Autor @Sebazx6r - podmalowane s膮 light raye/zombie/helikopter i mgie艂ka. Obrabiam w AE 偶eby compositing pod animacje ogrania膰 w miar臋 mo偶liwo艣ci , PS sporadycznie ju偶 w艂膮czam. 聽 @Mulholland - Miejsc贸wka zainspirowana fotk膮 z opuszczonego komina atomowego we Francji. Zombiaki dosz艂y jako艣 tak bo za pusto w scenie by艂o ale fakt lepiej by siad艂o jakby zombiaki by艂y z 3 metry g艂臋biej w scence - pewnie ju偶 nie poprawi臋 znaj膮c 偶ycie. 聽 Dzi臋ki ! :)
Napisano 8 Lipiec 201312 l Smaczniutki klimat. Co do zombie to wygl膮daj膮 po prostu sztucznie, mo偶na by艂o si臋 z nimi pobawi膰 jeszcze troch臋 w photoshopie. Dwa pytanka mam je艣li mo偶na. sk膮d wzi臋te takie fajne ro艣linki i czym robisz taki losowy gruz jaki si臋 tutaj wala? :)
Napisano 9 Lipiec 201312 l Bardzo 艂adnie to si臋 prezentuje. Komin jest super, zombie rzeczywi艣cie odstaj膮 poziomem - praca by si臋 bez nich spokojnie obesz艂a ;)
Napisano 10 Lipiec 201312 l Autor @ItalianCooper - kilka box贸w potraktowane Custom Properties - Fragmenter Rayfire i puszczona symulacja , nadmiar bajzlu usun膮艂em. 聽 @blinq - grunt 偶e komin siad艂 ;) lepszy rydz ni偶 nic :) 聽 Dzi臋ki za komentarze , wko艅cu po to s膮 偶ebym na nast臋pny raz nie powt贸rzy艂 b艂臋du ... no da艂em cia艂a z tymi zombimi niestety ale pierwszy raz robi艂em tak膮 "klimatow膮" scenk臋 musicie wybaczy膰 :) kolejne b臋d膮 napewno bo spodoba艂o mi si臋 robienie ciekawszych ilustracji. 聽 Jo艂
Napisano 10 Lipiec 201312 l kompozycja jest bardzo na plus, helikopter wklejony w ps? super klimat i generalnie jak na dwa dni to chcia艂bym tak umie膰.
Napisano 11 Lipiec 201312 l Te偶 przymierza艂em si臋 do wymodelowania tego uj臋cia!:D Mam to zdj gdzie艣 w inspiracjach. Bardzo fajnie wysz艂o
Napisano 12 Lipiec 201312 l Autor @ingwar - tak w PS pisa艂em wy偶ej. Dzi臋ki @deshu - Komin poprawny , perspektywa taka. Fajnie 偶e si臋 podoba :) @gruber - Dok艂adnie tak , komin z opuszczonej elektrowni bodaj偶e we Francji :) Dzi臋ki