adek Napisano 8 Lipiec 2013 Napisano 8 Lipiec 2013 En Passant to ciekawa produkcja, która powstała na przestrzeni dówch ostatnich lat. Reżyserem tego filmu animowanego jest Chris Burton (wraz z pomocą Leerana Raphaely'iego). Film tworzyło wspólnie ponad 40 osób - graficy, muzycy, piosenkarze, aktorzy. Film również powstał bez żadnych nakładów finansowych. Ciekawostką jest również, że wykonany został w Blenderze. Zachęcam również do przeczytania wywiadu z twórcami libregraphicsworld.org. Pełna treść: Krótki film animowany: En Passant
dziadek3D Napisano 8 Lipiec 2013 Napisano 8 Lipiec 2013 paskudna stylizacja postaci, marny kolor i fatalne oświetlenie... a do tego nicość fabularna w wyeksploatowanym operetkowym schemacie X 40 osób X 4 lata..... chyba szkoda czasu...:)))
Igi Napisano 8 Lipiec 2013 Napisano 8 Lipiec 2013 Stylizacja kojarzy mi sie troche z pixarem. Niektore postacie są dziwne, niektóre sprawiają wrażenie dużych lalek, zwłaszcza oprychy w barze. Mimo to główna bohaterka ładna a forma operetkowo-musicalowa bardzo przypadła mi do gustu. Dawajcie więcej takich krótkich animacji. :)
Sebazx6r Napisano 9 Lipiec 2013 Napisano 9 Lipiec 2013 Lepsze niz 30min gniot Dziodka. Mi sie podobalo. Fajnie sie slucha.
dziadek3D Napisano 9 Lipiec 2013 Napisano 9 Lipiec 2013 ......i tu się zgodzę z przedmówcą... słuchać się da.... z oglądaniem jest problem....:)))
Sebazx6r Napisano 9 Lipiec 2013 Napisano 9 Lipiec 2013 'Twoja prace tez sluchalem xD szkoda ze przysnałem...
Rekomendowane odpowiedzi